Щоденний раціон Амаль Клуні: що їсть зірка на сніданок, обід і вечерю

Якщо ввести в пошуку “дієта Амаль Клуні”, можна отримати приблизно 835 000 посилань! Шанувальники 42-річного адвоката хочуть знати секрет її підтягнутої фігури. Як виявилося, зірка надає перевагу середземноморській дієті. У цій статті ми розповімо, що вона їсть на сніданок, обід і вечерю.

Амаль Клуні – одна з тих зірок, у яких, здається, дійсно є все: неймовірна кар’єра одного з кращих адвокатів світу, турботливий чоловік – голлівудський актор Джордж Клуні і двоє дітей, трирічні близнюки Олександр і Елла. Знаменита родина живе в селищі Соннінг на березі Темзи в Англії і періодично літає відпочивати в будинок Джорджа на березі озера Комо в Італії.

Амаль, схожа на супермодель, може одягнути практично будь-який наряд і завжди виглядати як з обкладинки глянцю. Так як же їй вдається зберігати форму? Якщо вірити журналу Heat, мама двох дітей віддає перевагу здоровому сніданку, що складається з “супу з морських водоростей, а іноді і вареного яйця”.

Журнал повідомив, що Амаль дотримується середземноморської рибної дієти. В інтерв’ю Vogue вона розповіла шанувальникам, що зазвичай їсть на обід.

Для мене готує кухар. На обід я їм салат, спагеті з фрикадельками з індички і курячу грудку з лимонним соусом, – говорила дружина актора.

В інтерв’ю журналу People Клуні розповідав про свого особистого кухаря Вівіан Фріззі, яка родом з Італії і з 2013 року працює в будинку актора.

Вона готує для пари піцу, їхня улюблена – “Маргарита” з руколою. Зоряна родина також обожнює ліванські і індійські страви, суші і італійські страви.

Наш кухар може приготувати все що завгодно, в тому числі ньокі з соусом песто, які змусять вас плакати. З тих пір як у нас з’явилися близнюки, Віві готує для нас майже щовечора. Сходити на вечерю в ресторан не так просто і не так цікаво, як раніше. Крім того, всі наші друзі вважали за краще б скуштувати її їжу, ніж піти в місцевий ресторан на озері Комо або в Лондоні. Чесно кажучи, ми з Амаль такі погані кухарі, тому будь-який урок від Віві на кухні – це як навчити кита літати, – сказав Джордж.

Що стосується закусок, то в інтерв’ю Vogue 2018 року Амаль розповіла, що позаду їхнього будинку біля басейну знаходиться домашній кінотеатр з коробками цукерок і автоматом для приготування попкорна.

Це повністю зона Джорджа. Він тут займається монтажем відео, а я заходжу, щоб перекусити, – сказала вона.

Читайте також: Настя Каменських показала красуню-маму на фотографії

Поділись


Новини партнерів