Настя Каменських показала красуню-маму на фотографії

Настя Каменських вразила підтягнутою фігурою та показала ефектну розтяжку

33-річна Настя Каменських емоційно звернулася до мами. Лідії Петрівні сьогодні виповнилося 65 років.

Саме батько надихнула майбутню співачку на заняття музикою. Лідія живе в Києві і працює в Національному академічному народному хорі імені Г. Верьовки. Виконавиця хіта «Попа, як у Кім» успадкувала від мами не тільки музичний талант, а й яскраву зовнішність.

На честь свята артистка оприлюднила зворушливе сімейне Селфі. Настя постала в білому светрі і бежевому пальті. Мама поп-зірки була одягнена в білосніжну пухнасту накидку.

Каменських розпустила волосся і зробила яскравий макіяж в бронзових тонах. Вона ніжно обійняла маму і посміхнулася в камеру. Лідія Петрівна додала об’єму кучерявому білявому волоссю і зробила яскравий макіяж з акцентом на очах. Вона притулилася до щоки донечки і радісно посміхнулася.

Настя зворушливо звернулася до найріднішої людини. «Яке щастя, що саме ти моя мама! Добра, весела, красива, сучасна, любляча, неймовірна, моя Лідочка! Я вітаю тебе з твоїм днем ​​народження! Єдине, що я тобі бажаю, – це здоров’я! Щоб ти прожила ще багато багато років! Все інше ми організуємо. Я тебе люблю , – написала інстадіва.

Шанувальники прийшли в захват від теплого сімейного кадру. Фанати засипали співачку і її маму компліментами. «Дві красуні. З днем ​​народження вашу матусю, спасибі їй за вас і багато здоров’я», «Які ви схожі», «Нехай мама буде щаслива з такою прекрасною дочкою», «Які круті», «Настя, ви обидві такі красуні – очей не відірвати», «Кучерики у тебе мамині», – написали фоловери.

Читайте також: Настя Каменських показала ідеальну фігуру в бікіні

Поділись


Новини партнерів