Настя Каменських показала ідеальну фігуру в бікіні

33-річна Настя Каменських поділилася провокаційним знімком. Артистка показала розкішну фігуру в пікантному вбранні.

Виконавиця хіта «Попа як у Кім» пишається своїм тілом і обожнює провокаційні фотосесії. Настя спокійно може оголитися перед камерою, шокуючи громадськість.

Цього разу зірка позувала в одязі, але знімок вийшов не менш спекотним. Настя похизувалася пляжним образомм. Вона одягла чорне бікіні і довгу сукня в тон. Артистка навмисно приспустила наряд, злегка оголивши одне плече, і підняла поділ, демонструючи засмаглі стегна.

Дружина Потапа зібрала волосся в недбалий пучок і відмовилася від макіяжу. Зірка нахилила голову назад і кокетливо тримала в руці темні окуляри. «Total black наряди завжди в моді. Ви згодні?» – звернулася Каменських до шанувальників.

Фанати засипали співачку компліментами і словами захоплення. «Як можна бути такою гарною, обожнюємо вас», «Шикарна», «Настя, ти прекрасна», «Красуня, як і завжди!», «Просто бомба!», «Фігура мрії!», «Все віддам за таке тіло!» – написали фоловери Насті.

Каменських також зняла веселе відео, в якому показала кілька стильних образів на кожен день. Виконавиця хіта «Це моя ніч» продемонструвала, як одягатися восени.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Читайте також: Настя Каменських розкрила 6 секретів своєї молодої шкіри

Поділись


Новини партнерів