Настя Каменських розкрила 6 секретів своєї молодої шкіри

33-річна Настя Каменських похизувалася натуральною красою. Співачка поділилася б’юті-хитрощами по догляду за собою.

Виконавиця хіта «Попа, як у Кім» для багатьох є еталоном жіночності. Красуня має ідеальну атласну шкіру. Останнім часом Настя помітно пострункішала і буквально світиться від щастя. Шанувальниці попросили її розповісти про процедури, які допомагають залишатися молодою і привабливою.

Каменських виклала рідкісне фото, для якого позувала без макіяжу. Вона постала в банному халаті з пов’язкою на голові. Співачка наголосила, що ретельно стежить за тілом і розповыла фанаткам лайфхак з 6 правил. «Дівчатка, хочу поділитися з вами маленькими секретами, як мені вдається прокидатися вранці свіжою і відпочившою».

1. «Я засинаю до 12 ночі (точніше, о 21:30, максимум о 22:00)». Артистка нагадала, що в цей період виробляється гормон сну, який допомагає боротися зі стресом і чудово виглядати.

2. «Щоб вранці обличчя не набрякало так, ніби всю ніч була на вечірці (а я не була), я випиваю свою норму води до 16:00». Після зазначеного часу поп-діва дозволяє собі максимум кілька ковтків води перед сном.

3. «У кімнаті перед сном повинно бути досить прохолодно і повністю темно». Зоряна брюнетка віддає перевагу шторам блекаут, які не пропускають сонячне світло.

4. «Щоб шкіра не сушилася, зверніть увагу на вологість у вашій кімнаті». Секс-бомба нагадала, що штучне опалення робить повітря сухим. Вона порекомендувала використовувати зволожувач повітря.

5. « Наношу крем не безпосередньо перед сном, а за півгодини до нього». Інстадіва нагадала, що в іншому випадку засіб вбере подушка, як не обличчя.

6. «Після пробудження роблю легкий масаж обличчя». Каменських порадила приділяти йому хоча б п’ять хвилин вранці. Після цієї процедури обличчя «пробуджується».

Читайте також: Настя Каменських похизувалась ідеальним пресом в бікіні

Поділись


Новини партнерів