Настя Каменських похизувалась ідеальним пресом в бікіні

Настя Каменських

33-річна Настя Каменських склала гарячий курортний образ. Співачка в зухвалому купальнику знялася на тлі тропічного пейзажу.

Виконавиця поділилася з фанатами своїм позитивним настроєм. Поп-діва оприлюднила знімок, на якому зображена під пальмами. Настя вибрала ефектний наряд. Вона підкреслила золотисту засмагу білими бікіні і сорочкою. Їх доповнили жовто-зелені шортики з високою лінією талії.

Каменських виглядала максимально розслабленою і природною. На відпочинку вона дозволила особі відпочити від косметики і зробила лаконічну зачіску – високий пучок. Очі красуні прикривали жовті сонцезахисні окуляри модної квадратної форми.

Сексі-бомба відобразила себе без макіяжу в авто. Вона знялася в червоному светрі і з бордовим манікюром. Дружина репера Потапа зізналася, що їй хочеться яскравих кольорів в одязі.

“Хто знає? Якщо тобі дуже хочеться одягати червоне, що це означає? Ну, те, що я пристрасна дівчина – це зрозуміло. Але… щось мені постійно хочеться червоного! Я відчуваю якусь passion!, – емоційно висловилася Настя.

Шанувальники адресували зірці компліменти. «Це тому, що ти вогонь, крихітко!», «Крута і енергія через край», «Ти така гаряча, можна попектися!», «Яка ж ти класна», «Фігура карколомна», «Схудла і світишся від щастя, так тримати!» – вказали передплатники.

Поділись


Новини партнерів