Брітні Спірс знайшла вихід з нової пастки батька-тирана

38-річна Брітні Спірс оголосила війну своєму батькові. Американська співачка хоче домогтися фінансової незалежності.

Виконавиця хіта Everytime продовжує боротися зі своїм батьком, Джеймі Спірсом. Чоловік є опікуном Брітні і володіє її банківськими рахунками. Зірка планує позбавити його цього права.

Поп-діва пішла в наступ після чергового інциденту. Спірс зрозуміла, що знову потрапила в пастку тата-тирана. Джеймі найняв для дочки нового бізнес-менеджера Майкла Кейна. Брітні з’ясувала, що фахівець пов’язаний з юристами батька. Співачку також насторожило, що все це було зроблено без її відома. Артистка не проводила співбесіду з новим співробітником і не видавала йому робочий контракт.

Спірс обурив вчинок батька. Дівчина подала заяву до суду з проханням повністю передати управління своїми фінансами трастовим фондом Bessemer Trust Company. Брітні має намір позбутися від впливу батька, який розпоряджається її доходами вже 12 років.

Адвокат виконавиці допоміг їй скласти правильний документ. Юрист зазначив: «Це спроба Джеймі зберегти контроль над активами, бухгалтерськими книгами та документами. Його проста стратегія полягає в тому, щоб ввести в справу нового посередника, який взаємодіє з його юридичною командою», – процитували пояснення захисника Брітні в TMZ.

Шанувальники підбадьорили Спірс. «Нарешті хороші новини!», «Брітні, ти переможеш!», «Я відчуваю, що скоро ти станеш вільною», «Джеймі повинен відповісти за все це по закону!», «Яка я рада, що ти зважилася зробити це , – прокоментували користувачі Twitter.

Читайте також: Брітні Спірс звернулася до переляканих фанатів та пояснила, що з нею все добре

Поділись


Новини партнерів