Брітні Спірс звернулася до переляканих фанатів та пояснила, що з нею все добре

Брітні Спірс звернулася до переляканих фанатів та пояснила, що з нею все добре

38-річна американська співачка зробила емоційну заяву. Брітні Спірс спробувала заспокоїти публіку після того, як не виходила на зв’язок протягом 13 днів.

Багато зірок беруть перерви від соціальних мереж, і це не викликає паніки у шанувальників. Але коли справа стосується виконавиці хіта Everytime, її шанувальники починають писати нервові коментарі і придумувати нові теорії змови.

Вже довгий час фанати вважають, що Брітні тримають під регулярним наглядом і забороняють їй вести самостійне життя. Головним «лиходієм» у всій цій історії називають батька співачки Джеймі Спірса. Чоловік досі є опікуном дочки і може контролювати усі її рахунки.

Коли зірка зникла більше ніж на тиждень, шанувальники злякалися, що з кумиром щось трапилося. На сторінці Брітні з’явилося багато схвильованих коментарів. У відповідь на це поп-діва записала відеозвернення, заявивши, що вона в повному порядку.

«Отже, я знаю про численні коментарі та різного роду розмови про мене. Але хочу сказати: не вірте цим чуткам, зі мною все добре. Я ніколи не була така щаслива, як зараз! Надсилаю вам свою любов і найкращі побажання», – говорить Спірс в ролику.

Однак користувачі не заспокоїлися. Деякі відзначили, що Брітні виглядає скоріше змученою, ніж щасливою. «Твої очі тебе видають», «Мені здається, вона налякана», «Не вірю жодному слову», «Не куплюся на це», «Ми любимо тебе, Брітні, і переживаємо за твій стан!» – написали фоловери.

Слідом за відео артистка оприлюднила Селфі. За словами Спірс, знімок був зроблений у вихідні. Після цього підозри передплатників тільки посилилися. «Старі однакові фото ти видаєш за нові», «Мила, видно ж, що щось не так», «Змушуєш нас нервувати», «Хіба це не знімок дворічної давності?» – прокоментували фанати.

Але знайшлися і ті, хто не вірить в те, що Спірс контролює батько-тиран і команда менеджерів. «Люди, заспокойтеся! Все з нею добре!», «Людина зробила перерву, що в цьому такого?», «Брітні швидше від вас збожеволіє, ніж від чогось ще!», «Дуже добре вона виглядає, параноїки!» – написали користувачі.

За Брітні заступилася знаменита світська левиця Періс Хілтон. Вона підтвердила, що співачці дійсно не дозволяють самій розпоряджатися своїм життям. Спірс намагається звільнитися від опіки батька. Однак адвокат артистки заявляє, що такий шанс малоймовірний.

Читайте також: Колишній менеджер Брітні Спірс заявив, що вона може залишитися під опікою до кінця життя

Поділись


Новини партнерів