Мел Бі подала в суд на Едді Мерфі

45-річна співачка і актриса постраждала через пандемію. Мелані Браун хоче вирішити фінансові проблеми за допомогою батька своєї доньки.

Британська зірка, більше відома як Мел Бі, подала в суд на 59-річного Едді Мерфі. Колишня солістка групи Spice Girls вимагає збільшити розмір аліментів на їх спільну 13-річну дочку Енджел. У минулому році культова група провела великий тур. Однак зароблені гроші швидко розтанули, а подальша концертна діяльність зірки виявилася перерваною через COVID-19.

Попередня угода, укладена між зірками в 2009 році, дала Мел одноосібну опіку над донькою від актора. Едді зобов’язали сплачувати 21 000 фунтів стерлінгів на місяць плюс додаткові витрати на медичне страхування і освіту.

Однак тепер Мелані вирішила повернутися в суд, щоб вимагати збільшення аліментів. У новому позові Браун попросила Мерфі розповісти все про свої доходи, а також оплатити її судові витрати. «Я доклала багато зусиль, щоб вирішити цю справу без втручання суду, але це не увінчалося успіхом», – повідомляє зірка в заяві до суду.

В останні роки екс-солістці Spice Girls вдалося відновити відносини з Едді після довгих років ворожнечі і судових розглядів. Вважалося, що зірки знову в хороших відносинах. Однак ініційований Мелані процес звів ці домовленості нанівець.

«Едді і Мелані зробили кар’єру в індустрії розваг. На жаль, дохід Мелані різко скоротився, так що вона повинна розглянути можливість зміни аліментів на дитину», – повідомили представники співачки і актриси.

Бухгалтерські дані показали, що учасниці жіночого гурту заробили близько 3,2 мільйона фунтів стерлінгів кожна на торішніх концертах, які пройшли на стадіонах. Але дорогий шлюборозлучний процес Мел з колишнім чоловіком Стівеном Белафонте різко зменшив її банківський баланс.

Зараз Браун повернулася до Великобританії. Вона оселилася в рідному Лідсі зі своєю мамою Андреа і планує перебудувати своє життя. «Я сподіваюся, що вона скоро повернеться в кращу форму як одна з найбільш цікавих зірок в шоу-бізнесі», – цитує співрозмовника The Sun.

Читайте також: «Анджеліна Джолі хоче отримати все»: актриса пішла на жертви в боротьбі з Піттом

Поділись


Новини партнерів