«Анджеліна Джолі хоче отримати все»: актриса пішла на жертви в боротьбі з Піттом

Анджеліна Джолі

45-річна американська актриса пішла на нові заходи, щоб відсудити дітей у 56-річного Бреда Пітта. Анджеліна Джолі відмовилася від одного зі своїх адвокатів.

Зірка «Малефісенти» активно бореться з екс-чоловіком за право повної опіки над шістьма дітьми. Вона готова на все, щоб перемогти, навіть якщо це коштує людині роботи. Анджеліна вирішила звільнити адвоката з великим досвідом, Прію Сопорі, з якою працювала кілька років.

Подібні зміни в команді захисту Джолі говорять про те, що її бажання домогтися свого з кожним днем ​​все сильніше. Наближені до актриси особи впевнені, що вона ні перед чим не зупиниться.

«Анджеліна щосили бореться, щоб отримати все, що вона хоче в цьому розлученні. Коли справа стосується дітей, вона не відступає. Енджі платить юристам цілий статок. І якщо вона вважає за потрібне звільнити одного з них, то вона без коливань натискає на курок», – розповів інсайдер Daily Mail.

Багатодітна мати мріє відвезти дочок і синів за кордон. Саме цей фактор вплинув на хід судового процесу екс-подружжя. Бред має намір брати участь у вихованні дітей, а за умов його перебування з ними на відстані це практично неможливо.

Джолі і Пітт залучили до судового розгляду експертів з безпеки, групу особистих помічників, охоронців, а також цілу армію дитячих психологів і лікарів. Крім того, Бред викликав в суд колишню партнерку по фільму Анджеліни в якості свідка.

Бред сподівається що екс-дружина піде на поступки. Він поважає її і просить прийняти його сторону. Однак Анджеліна непохитна. Пітту доводиться доводити в суді своє право забирати дітей з «нічними візитами» у вихідні та святкові дні.

Читайте також: Пітт через суд хоче змусити Джолі відпускати дітей до нього на ніч

Поділись


Новини партнерів