Пітт через суд хоче змусити Джолі відпускати дітей до нього на ніч

Відомі актори ведуть запеклу судову боротьбу за опіку над дітьми. 56-річний Бред Пітт намагається відвоювати свої права у 45-річної Анджеліни Джолі.

Одна з найкрасивіших і відомих голлівудських пар поставила рекорд під час свого гучного розставання. Шлюборозлучний процес і боротьба за право опіки над дітьми між Бредом і Анджеліною стали одними з найдорожчих і затяжних судових баталій в історії Голлівуду.

Пітт намагається довести в суді своє право забирати дітей з «нічними візитами» у вихідні та святкові дні. Колишнє подружжя постане перед суддею в листопаді. Вони обговорять питання про опіку над п’ятьма з шести своїх дітей. Справа в тому, що поки між акторами йшов розгляд, їх старший прийомний син досяг повноліття. 19-річний Меддокс вже самостійно повинен визначитися – чи буде він спілкуватися з батьком.

Поки голлівудський холостяк може зустрічатися з дітьми за узгодженим графіком, але він повинен повертати їх ввечері в будинок Анджеліни. «Святкове відвідування було призначено до суду у справі про опіку. Бред побачить дітей на Різдво. Він сподівається, що йому буде надано більше часу на спілкування з дітьми. Він мріє, щоб вони ночували в його будинку на канікулах в цьому році», – пояснив близький друг актора.

Розгляд за право опіки між колишніми коханими тягнеться з моменту їх розставання в вересні 2016 року. Крім Меддокса, у екс-подружжя є прийомні діти – 16-річний Пакс і 15-річна Захара, а також біологічні – 14-річна Шайло і 12-річний близнюки Нокс і Вів’єн. Актор фільму «Одного разу … в Голлівуді» ґрунтовно готується до нового спарингу із зіркою «Малефісенти». Бред викликав в суд 21 свідка, щоб підтримати свою позицію.

«Діти були в значній мірі захищені. Але вони вже досить дорослі і сильно переживають від того, що відбувається. Це розбиває серце Бреда. Він страждає через те, що діти знаходяться в центрі цієї жахливої битви протягом такого довгого часу. Анжеліна – справжнісінька мама-ведмедиця. Вона твердо має намір пройти через вогонь і воду, щоб захистити своїх дітей від будь кого, в тому числі від їх власного батька. Вона пишається силою і зрілістю, які проявилися під час цього кошмарного процесу», – цитує The Sun джерело, близьке до оточення обох сторін.

За словами близького друга акторів, в їх таборах дуже багато людей, які агресивно налаштовані один проти одного. За останні місяці ситуація тільки погіршилася. В результаті стало ясно, що Джолі і Пітт не зможуть зустрітися віч-на-віч і піти на компроміс. «Тепер зв’язок між Бредом і Енджі практично відсутній. Вони обидва копають один під одного глибше, ніж будь-коли раніше», – продовжив інсайдер.

І Бред, і Анджеліна витратили місяці на підготовку своїх справ, що обійшлося їм в значну суму. Ситуацію прокоментувала хрещена Анджеліни Джолі, актриса Жаклін Біссет. 76-річна жінка була близькою подругою покійної мами Енджі, Маршелін Бетран. За словами хресної мами Джолі, проблема опіки дуже гірка для обох з батьків. «Вони обидва люблять своїх дітей, так що вони розберуться з цим… в кінці кінців», – цитує Daily Mail Жаклін.

Читайте також: Стало відомо, як батьки Бреда Пітта ставляться до його нового роману

Поділись


Новини партнерів