Стало відомо, як батьки Бреда Пітта ставляться до його нового роману

56-річний Бред Пітт засмутив батьків любовним зв’язком з ексцентричною моделлю. Мати і батько голлівудського актора не схвалюють його вибір.

27-річна німецька модель Ніколь Потуральскі стала новою коханою зірки фільму «Бійцівський клуб». При цьому красуня перебуває у шлюбі з ресторатором Роландом Мері. Від підприємця дівчина виховує семирічного сина Еміля. Однак наявність сім’ї не завадило Потуральскі закрутити роман з Піттом. Чоловік Ніколь підтримує принципи вільних відносин і прощає їй інтрижки на стороні.

Консервативні батьки Бреда – Вільям і Джейн Пітт – без захвату поставилися до змін в його особистому житті. Їм не сподобалося те, що син почав зустрічатися з дівчиною, яка вдвічі молодша за нього. Сім’я зірки вважає, що Потуральскі його використовує, бажаючи підкорити Голлівуд. «Вони стурбовані тим, що Пітт виставляє себе дурнем», – повідомили джерела, близькі до зоряної сім’ї.

Мама актора підтримує дружні стосунки з Дженніфер Еністон. Батько Пітта розповідає його колишній дружині про свої переживання. «Джейн і Джен часто спілкуються по телефону і з тривогою обговорюють його новий роман», – процитували інсайдера в New Idea.

Ніколь тримається осторонь від скандалів. Модель користується своєю хвилиною слави і ділиться з шанувальниками гарячими кадрами в Instagram.

Читайте також: Бред Пітт вимагає від Джолі спільної опіки для дітей

Поділись


Новини партнерів