Бред Пітт вимагає від Джолі спільної опіки для дітей

Шлюборозлучний процес між 56-річним Бредом Піттом і 45-річною Анджеліною Джолі підходить до завершення. У справі намітився новий несподіваний поворот.

Зірка “Малефісенти” оголосила про розставання з чоловіком чотири роки тому. Тоді відносини пари були на межі – і мирним шляхом вирішити питання не вдалося. Судові засідання тривають досі, а тепер стало відомо про нові вимоги з боку голлівудського актора.

Бред зажадав права рівної опіки над дітьми разом з колишньою дружиною. Йдеться про шістьох нащадків пари: 19-річного Меддокса, 16-річного Пакса, 15-річну Захару, 14-річну Шайло, 12-річних близнюків Вів’єн і Нокса. “Бред хоче спільну опіку над дітьми. Анджеліна теж хоче чесності, коли мова йде про опіку”, – цитує ET Online слова інсайдера.

Колишнє подружжя розуміють важливість наявності обох батьків в житті дітей, саме тому вони мають намір йти до кінця і зробити все можливе, щоб діти не постраждали. “Бред дуже поважає Анджеліну і те, як вона виховує дітей. Звичайно, він згоден не з усім, але знає, що вона любить дітей і хоче для них кращого. Проте він знає, що їм необхідна і його любов”, – запевняє інсайдер.

Бред зараз зустрічається з німецькою моделлю Ніколь Потуральскі, яка неймовірно схожа на Джолі. Актриса в курсі нових відносин колишнього чоловіка. Нещодавно вона заборонила акторові бачитися з дітьми, змусивши його сидіти вдома в режимі самоізоляції.

На такий крок голлівудська діва пішла після відпустки Пітта і Потуральскі, яку вони провели у французькому шато Міроваль. Це місце пам’ятне для Джолі – там вона і Пітт були щасливі.

Читайте також: Джолі ізолювала Пітта від дітей після його відпочинку з новою дівчиною

Поділись


Новини партнерів