Джолі ізолювала Пітта від дітей після його відпочинку з новою дівчиною

45-річна Анджеліна Джолі заборонила колишньому чоловікові зустрічатися з дітьми. Актриса боїться, що 56-річний Бред Пітт заразить підлітків коронавірусом.

Акторку розлютила романтична подорож екс-чоловіка. Пітт закрутив роман з німецькою моделлю Ніколь Потуральскі і відвіз її до Франції. Закохані розважалися в маєтку Пітта Шато-Міраваль, який має особливе значення для Джолі. Кілька років тому Анджеліна і Бред зіграли в цьому місці таємне весілля.

Голлівудська актриса знайшла спосіб помститися Пітту. Анджеліна змусила Бреда самоізолюватись після його відпустки з новою дівчиною. Тепер артист не може побачитися зі своїми дітьми.

«Анджеліна наполягла на 14-денному карантині Бреда після його повернення з Франції. Вона послалася на зростання числа заражених COVID-19 в країні. Вона не хоче, щоб її діти захворіли. Безпека для неї понад усе», – процитували інсайдера в US Weekly.

Пітт двічі пройшов тест на коронавірус, щоб скоротити термін свого домашнього ув’язнення. Результати аналізу виявилися негативними. Однак Джолі не пішла на поступки. Акторові довелося погодитися на вимоги колишньої дружини і терпляче чекати.

Бред знав про те, що Анджеліні не сподобаються його витівки. Зірка не хотіла, щоб екс-чоловік виставляв напоказ своє особисте життя. Пітт навмисно спровокував Джолі, незважаючи на те, що здогадувався про неприємні наслідки.

Ніколь залишається осторонь від скандалу. Інстадіва публікує в соцмережах гарячі фото, демонструючи переваги сексуальної фігури. Дівчина зізналася в тому, що не має до Анджеліни ненависті.

Читайте також: Нова кохана Бреда Пітта відверто розповіла про своє ставлення до Анджеліни Джолі

Поділись


Новини партнерів