Нова кохана Бреда Пітта відверто розповіла про своє ставлення до Анджеліни Джолі

Новий роман 56-річного Бреда Пітта став одним з найбільш обговорюваних в цьому році. Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що голлівудський актор зустрічається з 27-річною моделлю Ніколь Потуральскі, причому їхні стосунки тривають вже кілька місяців.

Але поки шанувальники Пітта радіють змінам в його особистому житті, хейтери прагнуть додати не одну ложку дьогтю в цю бочку з медом. Злі язики пліткують, що колишня дружина актора, 45-річна Анджеліна Джолі, нібито влаштувала істерику через те, що екс-чоловік запросив нову пасію в їх маєток у Франції, де вони в 2014 році зіграли весілля. Але, як би не хотілося любителям скандалів і інтриг зіштовхнути двох жінок лобами, цього у них, здається, не вийде. Як зізналася Потуральскі, ніякої ненависті до Анджеліни вона не відчуває. Про це вона написала в своєму блозі.

Опублікувавши новий знімок, вона написала, що щасливим людям почуття ненависті чуже. Однак один з інтернет-користувачів тут же запитав у неї, чому в такому разі вона і Бред ненавидять Анджеліну.

Дотримуйся сама того, що проповідуєш, – порадив він їй.

Без уваги цей коментар Ніколь не залишила і відповіла йому, що вона нікого не ненавидить.

Інсайдери все ж наполягають, що Джолі вкрай незадоволена поведінкою колишнього чоловіка, який виставляє своє особисте життя напоказ і відкрито з’являється на публіці з новою дівчиною. А ось Пітта, за словами джерел, реакція екс-дружини на його нові відносини зовсім не хвилює. Схоже, він дійсно захоплений новою пасією і робити таємницю зі свого роману не збирається.

Читайте також: Анджеліна Джолі відмовилася ходити з Бредом Піттом на сеанси сімейної терапії

Поділись


Новини партнерів