Анджеліна Джолі відмовилася ходити з Бредом Піттом на сеанси сімейної терапії

Колишнє подружжя припинило відвідувати сеанси сімейної терапії. 45-річна Анджеліна Джолі і 56-річний Бред Пітт більше не в силах бачити один одного.

Зірки фільму «Містер і місіс Сміт» були дуже близькі до того, щоб закінчити драму, яка триває вже чотири роки. Після розлучення батьки шістьох дітей ніяк не можуть вирішити питання їх опіки.

Ситуація покращилася, коли екс-подружжя звернулося до сімейного психолога. Анджеліна пом’якшала, але, як виявилося, ненадовго. Актриса встановила нові вимоги, з якими не згоден Пітт.

«Бред хоче, щоб над дітьми була фізична і юридична опіка 50/50. Анджеліна не згодна з цими умовами», – розповіло джерело. Він зазначив, що зірка «Малефісенти» піде на поступки, якщо назавжди забере з Лос-Анджелеса дочок і синів. Актор, який постійно живе в Голлівуді, стверджує, що не дозволить колишній дружині забрати дітей.

Нові непорозуміння позначилися на сеансах сімейної терапії. Анджеліна і Бред більше не відвідують психолога, тому що не хочуть один одного бачити.

«Напруженість загострилася між Енджі і Бредом. Про сеанси сімейної терапії тепер не може бути й мови», – повідомив інсайдер Us Weekly.

Важке розлучення сильно вплинуло на Пітта. За словами наближених до актора, він заявив, що ніколи більше не одружиться. Зірку фільму «Одного разу в … Голлівуді» влаштовують відносини з німецькою моделлю Ніколь Потуральскі якраз через те, що дівчина теж не хоче офіційно оформлювати їх відносини.

«Бред закоханий, але вести Ніколь під вінець не збирається. Вона задоволена тим, що у них є, адже сама досі одружена з ресторатором, який старший за неї на 41 рік. У цих відносинах всіх все влаштовує і так», – розповіло джерело The Sun.

Читайте також: Кохана Бреда Пітта похизувалась стрункою фігурою

Поділись


Новини партнерів