Кохана Бреда Пітта похизувалась стрункою фігурою

27-річна Ніколь Потуральскі влаштувала провокаційну фотосесію у себе вдома. Німецька модель приміряла ультракороткий наряд.

Кохана 56-річного Бреда Пітт постала в зухвалому трикотажному міні. Красуня поєднувала сірий кроп-топ і пікантні шортики. Ніколь кокетливо засвітила груди в розрізі ліфа на зав’язках. Інстадіва воліла «забути» про бюстгальтер.

Потуральскі зробила лаконічну укладку і залишила волосся розпущеним. Романтичний образ доповнив макіяж в ніжних тонах. Очі обраниці оскароносного актора прикривали великі сонцезахисні окуляри. Модель нафарбувала нігті білим лаком і відмовилася від аксесуарів. Обличчя Ніколь прикрасила загадкова посмішка.

Молода мама грайливо позувала перед камерою. Дівчина похвалилася витонченою фігурою і підкачаним пресом. «Ніколи не переставай цінувати життя, сміятися, створювати спогади і намагатися бачити в людях хороше. Не звертайте уваги на погану енергію, просто посміхайтеся, бо життя коротке», – філософськи зауважила вона.

Передплатники захоплено відреагували на чуттєвий look світської левиці. Багато знову нагадали їй про схожість з «попередницею» – Анджеліною Джолі. Деякі фанати вважають, що Ніколь більше схожа на свою колегу Ірину Шейк.

«До чого ж хороша!», «Тоненька, фігура як у Енджі», «Яка ти еротична в цьому вбранні. Бреду сподобається!», «Викапана Джолі! Дуже багато спільного, така ж яскрава і худа», «Сексі! Мені здається, що з екс-коханою Бредлі Купера більше схожості», «Фігура як у Джолі! Вогонь», «Шейк – як дві краплі води», «Пітт знайшов красуню, щастя вам», – прокоментували вони.

Читайте також: Бред Пітт вирішив допомогти своїй новій коханій стати актрисою

Поділись


Новини партнерів