Бред Пітт вирішив допомогти своїй новій коханій стати актрисою

56-річний Бред Пітт захотів прославити свою нову кохану. Голлівудський актор жадає, щоб 27-річна Ніколь Потуральскі спробувала свої сили в кіноіндустрії.

Романтичні стосунки зірки фільму «Бійцівський клуб» і німецької моделі стрімко розвиваються. Пітт вирішив довести дівчині, що налаштований на серйозне продовження любовної історії. Артист пообіцяв пошукати для Потуральскі роль в перспективній кінострічці.

Інстадіві сподобалася ідея знятися у фільмі, вона сподівається затьмарити колишню дружину Бреда – Анджеліну Джолі. «Ніколь дотримується своєї мрії. Дівчина планує стати актрисою і побудувати кар’єру в Голлівуді. Бред допомагає їй і знайомить її з потрібними людьми», – розповіли джерела, близькі до зоряної пари.

За роки роботи у Бреда накопичилося багато корисних зв’язків в шоу-бізнесі. Однак Пітт хоче, щоб Потуральскі не сподівалася тільки на його вплив і докладала зусиль самостійно. «Вона повинна довести не лише йому, а й його продюсерській команді Plan B, що гідна гарної ролі», – процитували інсайдера в The Sun.

Ніколь доведеться поєднувати творчі проекти з материнськими обов’язками. У обраниці Пітта є маленький син від ресторатора Роланда Мері. Модель як і раніше перебуває в офіційному шлюбі з бізнесменом, незважаючи на інтрижку з Бредом. Подружжя дотримуються концепції вільних відносин і закривають очі на романтичні захоплення один одного.

Читайте також: Стали відомі нові подробиці роману Бреда Пітта та Ніколь Потуральскі

Поділись


Новини партнерів