Стали відомі нові подробиці роману Бреда Пітта та Ніколь Потуральскі

27-річна німецька модель Ніколь Потуральскі запаморочила голову 56-річному Бреду Пітту. Актора перестали хвилювати почуття колишньої дружини – 45-річної Анджеліни Джолі.

Жителі Франції минулого тижня розсекретили новий роман зірки фільму «Бійцівський клуб». Пітта з молодою коханою помітили в місцевому аеропорту. Пара прилетіла до Європи на відпочинок. Бред і Ніколь не приховували своїх почуттів цілувалися, не помічаючи навколо себе папараці.

Артист відвіз Потуральскі в маєток Шато-Міраваль. В цей же день шість років тому Пітт зіграв там весілля з Джолі. Фанати впевнені, що цей вчинок розлютив Анджеліну. Однак актора більше не цікавить те, що відчуває екс-дружина.

«Бред прекрасно усвідомлює, що робить, і уявляє можливу реакцію Анджеліни. Він чекає, що Джолі накинеться на нього, але в душі йому все одно», – наводить слова інсайдера в Us Weekly.

Пітт і Потуральскі познайомилися близько року тому. Минулого літа модель і актор перетнулися в Берліні на вечірці, присвяченій фільму «Одного разу … в Голлівуді». У кінострічці Бред зіграв одну з головних ролей. Того вечора між артистом і інстадівою проскочила іскра. «Вони фліртували один з одним», – процитували очевидці зоряної зустрічі в People.

C тих пір Ніколь і Бред кілька разів бачилися в США і Франції. Закохані разом вийшли у світ в листопаді минулого року. Пітт зводив красуню на концерт Каньє Уеста. Пара спостерігала виступ репера в віп-зоні. Уже тоді зірки вели себе розкуто – базікали, сміялися і кокетували.

Відносини актора і моделі продовжують розвиватися. «Вони проводять час разом у відпустці і насолоджуються товариством один одного під час подорожей. Ніколь – смілива і розумна. З нею легко і весело», – додав інсайдер.

Фанати Пітта помітили, що його нова пасія зовні схожа на Джолі. Потуральскі володіє такими ж пишними губами і виразним поглядом.

Потуральскі

Читайте також: Бред Пітт вирішив забути про перемир’я з Джолі

Поділись


Новини партнерів