Адель спростувала чутки про роман з репером Skepta: “Я самотня”

Рік тому з’явилися перші чутки про роман співачки Адель і репера Skepta, а недавно інсайдери поділилися подробицями їх відносин. Однак сама 32-річна зірка вчора дала зрозуміти, що її серце вільне, заявивши, що вона самотня.

Адель опублікувала в інстаграмі знімок з шоу Saturday Night Live, її участь в якому обернулася скандалом, і, подякувавши всім акторам і продюсерам, які брали участь в зйомках її скетчу, назвала себе “самотньою”.

Тепер я повертаюся в свою печеру, щоб продовжувати бути самотньою, якою я і є! – такими словами вона завершила своє послання.

Ще минулого місяця зірку бачили разом з 38-річним репером в Лондоні. Втім, статус їх відносин так і не був до кінця зрозумілий: джерела говорили, що офіційно роману між ними не було, хоча вони при цьому були дуже близькі.

У Лондоні вони обертаються в одних і тих же колах, і вона відмінно проводить час, – говорили інсайдери.

Передбачуваний роман співачки і репера почався всього через кілька місяців після її розлучення з чоловіком Саймоном Конеккі. В офіційному шлюбі подружжя прожило два роки, хоча довго були разом, перш ніж узаконити стосунки. Розрив був мирним, вони залишилися в добрих стосунках і разом виховують восьмирічного сина Анджело.

Читайте також: Адель розлютила американців жартами про секс-туризм

Поділись


Новини партнерів