Адель розлютила американців жартами про секс-туризм

Адель розлютила американців жартами про секс-туризм

32-річна Адель опинилася в центрі скандалу. Британська співачка розіграла сценку, яка здалася публіці вкрай обурливою.

Лауреат 15 премій «Греммі» взяла участь в телешоу Saturday Night Live. Адель спробувала себе в якості комедіанта, розігравши скетч з професійною актрисою Кейт Маккіннон. Вони виконали ролі самотніх жінок, які радять відправитися в Африку на пошуки любовних утіх.

Адель постала в ролику в блакитній сукні з запахом, яка підкреслила її феноменально струнке тіло. Волосся зірки було укладене в пишну зачіску, а на обличчі був яскравий макіяж. Шанувальники відзначили, що співачка виглядає чудово, але їй не варто було погоджуватися на цю роль.

Артистки жартували про подорож в екзотичну країну, в той час як на задньому фоні білі жінки ходили під руку з темношкірими чоловіками. «Я виявила глибокий зв’язок з цим місцем», – говорила Адель в ролику.

Гумор з відсиланням на секс-туризм був негативно сприйнятий користувачами. «Досить фетишувати темношкірих!», «З людей не можна робити фетиш, незалежно від кольору», «Образливо, як таке допустили в наші дні?!», «Адель – красуня, але це образливий скетч…», «Я так люблю Адель, але навіщо вона погодилася на цей кошмар?!» – написали в Мережі.

Це не перша хвиля критики на адресу співачки через участь в SNL. Шанувальники залишилися незадоволені тим, що Адель перестала випускати нові треки. Багато також сподівалися побачити музичний виступ зірки на шоу і були розчаровані, дізнавшись, що його не буде.

Артистка також стикалася з негативом через свого образу. Її звинуватили в культурній апроприації після того, як вона одягла бікіні з пір’ям.

Читайте також: Адель закрутила роман з колишнім бойфрендом Наомі Кемпбелл

Поділись


Новини партнерів