Адель закрутила роман з колишнім бойфрендом Наомі Кемпбелл

32-річна Адель налагодила особисте життя. Британська співачка почала зустрічатися з відомим репером.

Виконавицю хіта Hello помітили в компанії 38-річного Джозефа Джуніора Аденугі, більш відомого як Skepta. Вони разом побували в центрі віртуальної реальності OTHERWORLD в Лондоні. Закохані ніжно спілкувалися і багато сміялися.

Присутніх в закладі попросили вийти із залу очікування через візит VIP-гостей. «Я не міг повірити, коли побачив Адель зі Skepta. Я бачив, як вона говорить з людьми… Вона здавалася такою приземленою. Вони так голосно кричали і сміялися, що було чутно в іншому кінці залу. Схоже, їм дуже весело разом!» – цитує інсайдера Daily Mail.

Skepta в 2018 році кілька місяців зустрічався з супермоделлю Наомі Кемпбелл. Пару бачили на Тижні моди в Парижі. Вони розлучилися без скандалів і залишилися друзями.

У Адель за плечима шлюб з бізнесменом Саймоном Конеккі. Вони виховують 7-річного сина Анджело. Після розриву поп-діва сильно змінилася. Вона стрімко скинула вагу, залишивши в минулому 45 кілограмів.

Лауреат 15 премій «Греммі» днями відпочила на банкеті на честь 39-го дня народження Ніколь Річі. Співачка вибрала пікантний наряд для свята світської левиці. Вона увібралася в сексуальну чорну сускню з оголеними плечима і зробила високу зачіску.

Адель зворушливо привітала подругу. «Захоплююся тобою і дуже тебе люблю. Обожнюю тебе до Місяця і назад», – написала співачка. Вона виклала цікаві спільні кадри.

Співачка в міні справила фурор. Вона зізналася, що соромиться своєї нової зовнішності. Блондинку вражає її відображення в дзеркалі.

Читайте також: Адель викликала шквал негативних емоцій своїм вбранням

Поділись


Новини партнерів