Настя Каменських в зухвалому міні розкрила секрет ідеальної фігури

33-річна Настя Каменських похизувалася курортною засмагою. Співачка приміряла зухвалий наряд.

Виконавиця позувала у дворі заміського будинку. Настя вибрала ефектний образ в стилі total Whitе. Артистка з’явилася в топі-бра і міні-шортиках, які поєднувала з об’ємною сорочкою і босоніжками на невеликому каблуці.

Поп-діва розпустила кучеряве волосся і зробила яскравий макіяж з акцентом на очах. Каменських доповнила образ великою кількістю золотих аксесуарів. Зірка кокетливо нахилилася вперед – внаслідок пікантного ракурсу шанувальники звернули особливу увагу на її пишні груди.

Настя продовжила демонструвати підтягнуте засмагле тіло, заради якого регулярно тренується в спортзалі. Вона стоїть біля дверей, кокетливо зігнувши ногу і томно дивиться в камеру.

«Мене часто запитують про те, як привчити себе регулярно займатися спортом? Моя відповідь – змініть своє ставлення до тренувань. Тут важливий настрій. Ви повинні розуміти, що це не труднощі для вашого тіла, а новий здоровий спосіб життя, який принесе вашому організму і тілу тільки користь”, – цитує Elle слова Каменських.

Співачка розкрила свій секрет ідеальної фігури. Наставниця українського вокального шоу «Х-Фактор» щодня виконує комплекс вправ для струнких ніг і пружної попи. У артистки є чотири улюблених вправи: випад в присіданнями, маятник, махи ногами і перехресний випад з присіданнями. Каменських рекомендує виконувати три підходи по 20 разів. Це, за словами зірки, допоможе отримати пружну попу і красиві обриси стегон.

Читайте також: Настя Каменських показала струнку фігуру в жовтому бікіні

Поділись


Новини партнерів