Настя Каменських показала струнку фігуру в жовтому бікіні

33-річна Настя Каменських зробила подарунок шанувальникам. Популярна співачка продемонструвала ідеальне тіло в купальнику.

Виконавиця хіта «Поп як у Кім» спокусливо позувала на пристані. Настя приміряла спокусливе жовте бікіні з ліфом на зав’язках. Засмагла красуня знялася босоніж після купання в морі. Вона ефектно підняла руки до мокрого волосся, підставляючи обличчя сонячним променям.

«Нехай ця тепла фотка подарує вам гарний настрій. Як ваші справи?” – звернулася зірка до фоловерів. Вона зазначила, що її день розпочався інтенсивно – з пробіжки.

Фанати вважають, що регулярні фізичні навантаження позитивно позначилися на фігурі спекотної брюнетки. Вона отримала багато компліментів стосовно своєї форми.

“Дуже красива. Приємно дивитися на природні жіночі форми, а не на перекачані силіконові ляльки», «Жіночна і сексуальна», «Фігурка – супер. Апетитна, соковита», «Природна краса завжди буде в пріоритеті», «Кидай Потапа, виходь за мене!», «Ти чого схудла? Така Пампушка була класна», «Ідеальні вигини, Настя!», – висловилися передплатники.

Каменських удостоїлася нової нагороди. Член журі українського шоу «Голос країни» отримала іменну зірку в Києві. Вона стала 52-ою на «Площі зірок». Заохочення символізує визнання, підтримку і популяризацію національної культури, мистецтва і спорту. Артистка, яка виступає під псевдонімом NK, поділилася враженнями.

«Для мене це – символ уваги і любові моїх шанувальників – усіх, хто слухає, підтримує і вірить! Я дуже рада, що моя творчість знаходить відгук у ваших серцях. Це велика і головна цінність, яка мотивує і надихає творити, створюючи нові класні і корисні проекти. Йти вперед! Коли я відчуваю, що ви зі мною, я знаю, що мені під силу будь-які мрії та цілі», – написала дружина репера.

Читайте також: Настя Каменських вразила спокусливим танцем в білому костюмі

Поділись


Новини партнерів