Кім Кардаш’ян вкорте опинилася в центрі скандалу

39-річна Кім Кардаш’ян опинилася в центрі скандалу. На зірку накотилася хвиля критики після необережного висловлювання про пандемію.

Коронавірус потривожив сім’ї багатьох знаменитостей. Серед них опинилася і Кім. Чоловік інстадіви Каньє Вест підхопив COVID-19 в березні. Кардаш’ян доглядала за репером, ризикуючи заразитися небезпечною інфекцією.

Засновниця SKIMS заявила, що це був дуже важкий і страшний період в її житті. В той момент зірка була змушена розпустити обслуговуючий персонал. Їй довелося самостійно піклуватися про дітей і стежити за чистотою в будинку.

Пройдене випробування змусило багатодітну маму задуматися про походження вірусу. «Можливо, наша планета хоче відпочити! Можливо, нам всім потрібна перерва. Можливо, це таке перезавантаження», – процитували Кім в Grazia.

Шанувальників розлютили слова Кардаш’ян. Фанатів обурило, що вона раптово перейнялася проблемами екології. «І це говорить жінка, у якої вуглецевий слід розміром з штат Техас!», «Яка невігласка!», «Кім, скажи це сім’ям людей, які померли від коронавірусу…», «Це не перезавантаження, а глобальна катастрофа! Шкода, що ти не можеш цього зрозуміти», «Планета повинна відпочити від тебе!» – прокоментували користувачі допис зірки.

Читайте також: Кім Кардаш’ян розчулила фанатів ніжними фото своїх дітей

Поділись


Новини партнерів