Кім Кардаш’ян розчулила фанатів ніжними фото своїх дітей

39-річна Кім Кардаш’ян поділилася рідкісним знімком з чоловіком, 43-річним репером Каньє Вестом. Артист позував разом з дітьми.

Зірка реаліті-шоу «Сімейство Кардаш’ян» три місяці не публікувала фотографій з обранцем. Після того, як Каньє вирішив будувати кар’єру в політиці, його відносини з Кім різко погіршилися. До того ж, Уест дозволяв собі неоднозначні висловлювання про супутницю. Шанувальники вже заговорили про розлучення подружжя, але сьогодні модель дала фанатам надію на щасливе возз’єднання з чоловіком.

Кім показала серію кадрів, на яких відображені всі її четверо дітей: 7-річна Норт, 4-річний Сейнт, 2-річна Чикаго і однорічний Псалмі. Малюки позували на ганку будинку. Діти веселилися перед камерою, поки їх знімала зоряна мама. Норт тримала в руках крихітку Псалмі. На дівчинці був вільний светр, її брат одягнув костюм кольору хакі.

Сейнт і Чикаго обрали для фотосесії схожі аутфіти з одягом лимонного відтінку і камуфляжним принтом. Хлопці веселилися, проте коли поруч з’явився батько, діти притихли. Каньє підійшов до Псалмі і обійняв його. Норт відвернулася від тата, а Чикаго і Сейнт подивилися в камеру.

Незважаючи на це, Кім залишила зворушливий підпис до публікації. «Як же мені пощастило?» – написала Кардашьян. Шанувальники висловили своє захоплення. «Усі четверо прекрасні!», «Мила команда», «Норт так виросла», «Норт – вилита Кім», «Вони прекрасні, як і їх батько», «Ти створила цих малюків», «Вони всі схожі на тебе» – висловилися фоловери.

Читайте також: У спробах зберегти шлюб: Кім Кардашьян і Каньє Уест влаштували романтичну вечерю

Поділись


Новини партнерів