У спробах зберегти шлюб: Кім Кардашьян і Каньє Уест влаштували романтичну вечерю

39-річна Кім Кардаш’ян та 43-річний Каньє Вест, які вже давно відчувають труднощі в шлюбі, роблять все, щоб ці проблеми вирішити і не доводити справу до розлучення. Минулих вихідних подружжя відзначали весілля свого друга і влаштували імпровізоване побачення на задньому дворі будинку.

Пара вирішила повечеряти біля величезного намету, який, схоже, якраз і залишився після торжества. На знімку, яким поділився репер, видно, що поряд з машиною стоять стіл і стільці, а в арці видніється рояль: можливо, після вечері Каньє виконав для дружини пісню.

Вечеря для двох, – підписав Каньє знімок, який супроводжував смайлом з голубом з оливковою гілкою в дзьобі. Схоже, тим самим Вест натякнув, що він робить все, щоб налагодити стосунки зі своєю дружиною.

Співак навіть виступив особистим фотографом Кім – днями він зробив її знімки в спідній білизні для британського видання AnOther Magazine, адже Вест, як відомо, не любить, коли його дружина з’являється на публіці у відвертих нарядах.

Але поки стан здоров’я Каньє, у якого було діагностовано біполярний розлад, викликає у його дружини серйозні побоювання. Як кажуть інсайдери, Кім дуже переживає за чоловіка і намагається з усіх сил йому допомогти.

Вона глибоко засмучена тим, що Каньє знову доводиться боротися з проблемами. Він знову потрапив в це порочне коло, яке Кім успішно переривала протягом декількох місяців поспіль,- розповіло джерело.

Однак його дружині не залишається нічого іншого, окрім як у всьому підтримувати свого чоловіка, навіть не зважаючи на те, що часом він робить дещо дивні і ексцентричні вчинки.

Їй все одно, що він пише в твіттері. Каньє є Каньє. Вона намагається допомогти йому справлятися з перепадами настрою і його божевільним поведінкою, але їй дається це непросто,- сказав інсайдер.

Читайте також: Кім Кардаш’ян продовжує підтримувати Каньє Веста, незважаючи на його поведінку

Поділись


Новини партнерів