Кім Кардаш’ян продовжує підтримувати Каньє Веста, незважаючи на його поведінку

43-річний Каньє Вест останнім часом славиться досить екстравагантною поведінкою: він то робить шокуючі заяви, то публікує дивні знімки. Але вчора він пішов ще далі і розмістив у своєму твіттері відео, на якому помочився на статуетку “Греммі”.

Довіртеся мені. Я не зупинюся, – прокоментував свої дії співак.

Але, якщо когось поведінка Каньє обурює вводить в ступор, то його 39-річна дружина Кім Кардашьян надає йому величезну підтримку, знаючи, що вона йому необхідна.

Кім тримається за свій шлюб з Каньє і знає, що він страждає біполярним розладом. Вона бореться за його психічне здоров’я і хоче йому допомогти. Вона продовжує підтримувати його і робить все можливе, щоб зрозуміти його і те, що з ним відбувається. Вона завжди знала, що він дуже неординарна людина, – кажуть інсайдери.

Скандальна поведінка чоловіка змусило Кім Кардаш’ян виступити з публічною заявою, в якій вона зізналася, що він страждає біполярним розладом. Тоді вона назвала його “складною людиною” і зазначила, що жити з чоловіком з таким діагнозом дуже непросто.

За словами інсайдерів, подружжя, яке виховує чотирьох дітей, давно відчуває проблеми в шлюбі і навіть не живе разом. Однак про розлучення мова не йде – Кім робить все, щоб зберегти шлюб. Телезірка навіть змирилася з тим, що репер всерйоз захопився політикою і збирається брати участь в президентських перегонах, хоча захоплення у неї це явно не викликає.

Читайте також: Кім Кардашьян оголосила про закриття сімейного шоу

Поділись


Новини партнерів