Кім Кардашьян оголосила про закриття сімейного шоу

39-річна Кім Кардаш’ян зробила несподівану заяву. Зірка повідомила, що її сімейне шоу перестане виходити в ефір.

«Сімейство Кардаш’ян» – одна з найбільш провокаційних передач в історії телебачення. Представниці скандального клану стали відомими завдяки трансляціям про їхнє особисте життя. Кім і її сестри ділилися переживаннями, розповідали про бойфрендів, показували світські тусовки. Інстадіви не приховувати від шанувальників свої сварки, бійки і емоційні примирення. Незважаючи на хороший рейтинг шоу, зірки вирішили покласти край зйомкам.

«З важким серцем повідомляємо нашим фанатам, що ми прийняли непросте рішення. Ми прощаємося з шоу “Сімейство Кардаш”ян”. Після 14 років, 20 сезонів, сотень епізодів і декількох спін-офф-шоу ми необмежено вдячні всім, хто дивився нас. Хто спостерігав за нашими хорошими і поганими часами, бачив наші сльози і щастя, як розвивалися наші відносини і народжувалися діти», – звернулася Кім до шанувальників.

Дружина Каньє Уеста додала, що без існування сімейної передачі не змогла б завоювати популярність. «Я не була б там, де я зараз. Я навічно залишуся в боргу перед тими, хто зіграв роль у формуванні моєї кар’єри», – додала Кардаш’ян в Instagram.

Фінальний сезон шоу вийде в ефір на початку наступного року. Випуски реаліті стануть останніми для Кім і її сім’ї. Шанувальників Кардашьян засмутила ця новина. «Пішла епоха», «Я плачу», «Неймовірно сумно», «Стільки приємних спогадів пов’язано з цим шоу», «Як же буду сумувати за вами!», «Не можу повірити. Моє серце розбите», – звернулися до зірки телеглядачі.

Читайте також: Хлої Кардаш’ян стала брюнеткою зі стильним каре

Поділись


Новини партнерів