Хлої Кардаш’ян стала брюнеткою зі стильним каре

Хлої Кардаш'ян

36-річна телезірка кардинально змінила імідж. Новий образ Хлої Кардаш’ян публіка прийняла із захопленням.

Інстадіва поступово йшла до кардинальних змін. Довгий час молодша сестра Кім Кардашьян була попелястою блондинкою. Довжину Кортні змінювала відповідно до настрою: від подовженого бобу до волосся нижче грудей.

Потім зірка наважилася змінити колір. Залишивши довжину, Кардашьян перефарбувалася в шатенку. Тоді шанувальники відзначили, що бути темною їй пасує набагато більше.

Починаючи з весни, Хлої надавала волоссю карамельного відтінку з ефектом, ніби воно вигоріло на сонці. Але в сімействі Кардаш’ян-Дженнер експериментувати із зовнішністю раз в кілька місяців – традиція.

Втомившись від себе колишньої, інстадіва порадувала себе оновленою стрижкою і кольором. Сестра Кім оприлюднила Селфі з донькою Тру, на якому постала з шоколадним відтінком і стильним подовженим каре.

Кардашьян зробила помітний макіяж з червоною помадою, яка створила ідеальний контраст з кольором волосся. Очі Хлої підкреслила темним підведенням. Маленька Тру широко посміхалася, показуючи, що новий стиль мами їй до душі.

Фоловери захопилися перетворенням інстадіви. Багато з них відзначили, що дочка зірки неймовірно чарівна. «Виглядаєш супер!», «Тру – диво!», «Красуня, тебе не впізнати!», «Тобі дуже пасує!», «Найкрасивіші мама з донькою», «Колір і довжина прям твої», «Шикарна брюнетка», – написали користувачі.

Читайте також: Фанати Хлої Кардаш’ян звинуватили її в зловживанні пластикою

Поділись


Новини партнерів