Фанати Хлої Кардаш’ян звинуватили її в зловживанні пластикою

35-річна Хлоя Кардаш’ян в черговий раз піддалася критиці користувачів соцмереж. На цей раз предметом обговорення фоловерів стала серія нових знімків зірки, які вона напередодні опублікувала в своєму Instagram, – на них Хлоя позує в рожевому корсеті і демонструє тонку талію.

Однак на цих кадрах передплатників зацікавила зовсім не фігура зірки, а її обличчя, яке багато хто визнав абсолютно невпізнанним. Про це вони відразу ж поспішили повідомити Кардашьян в коментарях під постом.

Будь ласка, перестань робити щось зі своїм обличчям!

Ви дуже сильно змінилися і тепер виглядаєте неприродно,

Невпізнанна! Перебір з пластикою. Де наша Коко?

Це дійсно Хлоя? Не впізнаю її,

– висловилися користувачі мережі.

До слова, сама Хлоя (як і її старша сестра Кім) заперечує те, що вдавалася до маніпуляцій з власним обличчям. При цьому зірка визнає, що на деяких знімках вона виглядає зовсім не так, як в реальному житті, і все це завдяки своїй любові до макіяжу.

“Я дуже люблю робити контуринг носа. Але через те, що камера відбиває світло, на знімках після такого макіяжу я часто виглядаю дивно. У реальному житті після контурингу я виглядаю добре, але потім бачу свої фотографії і розумію, що це божевілля”, – якось розповідала Кардаш’ян.

При цьому Хлоя не заперечує, що замислювалася про пластику. Якось на запитання одного зі своїх шанувальників в Instagram Кардаш’ян відповіла, що коли-небудь обов’язково наважиться на операцію зі зміни форми носа. Поки ж зірка боїться вдаватися до хірургічного втручання і коригує риси обличчя за допомогою макіяжу.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Hydrated and Healthy!

Допис, поширений Khloé (@khloekardashian)

Джерело

Поділись


Новини партнерів