Анджеліна Джолі поступилася Софії Вергарі першим місцем в рейтингу найдорожчих актрис

Американський Forbes оприлюднив рейтинг найбільш високооплачуваних актрис. Його очолила 48-річна Софія Вергара.

Пандемія коронавірусу відбилася на багатьох сферах життєдіяльності людей, в тому числі і на кінематографі. За рік доходи голлівудських актрис, скоротилися на 20%. Змінилося і джерело доходів.

В цьому році пальма першості в списку Forbes дісталася Софії Вергарі, чий дохід склав $ 43 мільйонів.

На другому місці з доходом $ 35,5 мільйона розташувалася Анджеліна Джолі. Замикає трійку лідерів Галь Гадот – $ 31,5 мільйонів.

У десятці опинилися також: Мелісса Маккарті ($ 25 млн), Меріл Стріп ($ 24 млн), Емілі Блант ($ 22,5 млн), Ніколь Кідман ($ 22 млн), Еллен Помпео ($ 19 млн), Елізабет Мосс ($ 16 млн) і Віола Девіс ($ 15,5 млн).

В цілому актриси заробили $ 254 мільйонів. При цьому всі зірки, крім Анджеліни Джолі і Емілі Блант, отримували більшу частину доходу не від традиційного кінематографа, а від стрімінгових сервісів і телебачення.

Софія Вергара – чотириразова лауреатка премії Американської Гільдії кіноакторів і чотириразова номінантка на премію «Золотий глобус». Вона знялася в більше ста стрічкок, серед яких серіал «Американська сімейка» і фільм «Мачете вбиває».

Актриса була заміжня за Джо Госалесом, від якого народила сина Маноло. Вона розлучилася з ним в 1993 році. Протягом останніх п’яти років зірка одружена з актором Джо Манганьелло.

Софія, крім акторства, заробляє на рекламі та власних лініях одягу. Вона починала свій кар’єрний шлях з роботи моделлю. Одного разу її помітив фотограф, який привів її в світ моди і кіно. «Привабливість відкрила так багато дверей для мене. Але це не все. Я завжди була найпрацелюбнішою. Мрії не збуваються, якщо сидите і нічого не робите», – пояснила Вергара виданню The List.

За час своєї роботи вона зіткнулася з серйозними проблемами зі здоров’ям. У 28 років Софія захворіла на рак щитовидної залози. Їй видалили пухлину, актриса змогла повністю відновитися. Тепер вона допомагає онкохворим.

Читайте також: Джолі ізолювала Пітта від дітей після його відпочинку з новою дівчиною

Поділись


Новини партнерів