Маму і сестру Кім Кардаш’ян звинуватили в домаганнях

Маму і сестру Кім Кардаш'ян звинуватили в домаганнях

Знамените телесімейство опинилося в центрі гучного сексуального скандалу. 64-річна Кріс Дженнер і 41-річна Кортні Кардаш’ян стали фігурантками кримінальної справи.

Позов проти голлівудських світських левиць подав колишній охоронець, який працював на сім’ю в 2017 році. Марк Маквільямс стверджує, що піддавався домаганням і приниженням під час роботи на клан Кардаш’ян-Дженнер.

Згідно з судовими документами, глава сімейства звинувачується в «небажаних сексуальних та інших домаганнях». 41-річна Кортні фігурує в якості відповідача за позовом про несприятливе середовище для праці, расову дискримінацію та дискримінацію за ознакою статі.

Чоловік заявив, що Кріс вибрала зразок поведінки з ним, що включає «фізичний контакт недоречного і сексуального характеру». За словами Марка, багатодітна зіркова мама неодноразово і часто змушувала його вступати в інтимний контакт з нею.

Претензія включає в себе масаж шиї охоронця, його плечей, рук і спини без згоди. «Вона залишала руку лежати на його стегні і паху, терлася тазом об його спину або  об зад без згоди або схвалення», – йдеться в позові, який налічує десятки сторінок.

Колишній охоронець поскаржився, що відома роботодавиця могла без попередження шльопнути його по сідницях. У позові також йдеться, що Дженнер виставляла частини свого тіла в непристойному вигляді.

Расова дискримінація, за словами Марка, включала в себе повсюдне і жорстоке знущання, утиски, приниження і інше принизливе поводження з боку підсудних. Чоловік переконує, що зв’язався з відділом кадрів охоронної компанії, але ніяких подальших дій зроблено не було. Він був відсторонений від роботи з Кріс, але все ще працював у Кортні.

Колишній охоронець звільнився у вересні 2018 року. У грудні він подав скаргу в трудовий департамент (Department Of Fair Employment and Housing). Чоловік повідомив, що після свого звільнення піддавався «переслідуванням, залякуванням і іншим загрозам з боку табору Кардашьян-Дженнер». Його нібито наполегливо намагалися відрадити від будь-яких необдуманих дій.

Адвокат відомої телеродини Марті Сінгер висловився про претензії колишнього охоронця. «Кріс Дженнер і Кортні Кардашьян категорично заперечують абсолютно помилкові твердження, зроблені колишнім охоронцем Марком Маквільямсом. Його абсурдні твердження явно сфабриковані і суперечать фактам, які легко підтверджуються. Кріс ніколи не вела себе з ним неналежним чином», – цитує Daily Mail юриста.

Представники Кріс Дженнер повідомили, що охоронна компанія перестала призначати Марка на роботу після того, як його неодноразово ловили сплячим в машині.

«Примітно, що Макуільямс ніколи не скаржився своєму роботодавцю на Кріс, поки не придумав цю безглузду заяву роком пізніше. Хоча ім’я Кортні фігурує в позові, її не звинувачують ні в чому неналежному. Вона нічого не робила», – повідомив Сінгер.

Кріс і Кортні пообіцяли подати в суд на колишнього підлеглого і його адвокатів відразу після того, як виграють цей «легковажний судовий процес».

Читайте також: Кім Кардаш’ян розчулила фанатів ніжними фото своїх дітей

Поділись


Новини партнерів