Настя Каменських показала фото з відпочинку на курорті

Настя Каменських

Настя Каменських разом з чоловіком проводить останні дні вересня на курорті. Артисти не розсекречують місце, де вони відпочивають. Але вони діляться відпускними кадрами, на яких виконавиця демонструє переваги своєї фігури.

Настя позувала на дивані з подушками з видом на море і гори. Артистка розпустила довге хвилясте волосся. Вона відмовилася від макіяжу. Каменських одягла білий короткий балахон. Співачка грайливо підняла праву ногу, а ліву зігнула в коліні.

Зірка естради щасливо посміхнулася, дивлячись в камеру. Поруч з нею лежали книги, а в руці вона тримала телефон. «Відпочиваю. Посміхаюся. Плаваю. Повторити», – розповіла про свої будні артистка.

Фоловери захопилися знімком з відпустки. «Ти просто нереально позитивна і мила», «Ви така впевнена в собі! Я захоплююся вами!», «Засмага супер», «Прекрасне фото для картини. Все натуральне повинно бути чудово тільки на натуральному», «Як завжди, супер», «Краще фото року», «Ніжки супер», «Красиві довгі ноги», «Ах, які ніжки», – відзначили фанати.

Зоряна пара орендувала віллу з басейном. Потап поділився сімейним знімком. Репер зобразив момент, на якому вони разом з дружиною сиділи за столом. Дівчина щасливо посміхалася, притуливши руку до рота.

Шанувальники подружжя відзначили, що вони чудово виглядають разом. «Щасливі такі», «Обожнюю вас», «Такі люблячі погляди», «Усмішки до вух», «Відмінна пара», – написали передплатники.

Читайте також: Настя Каменських показала стрункі ніжки у білосніжній сукні

Поділись


Новини партнерів