Настя Каменських показала стрункі ніжки у білосніжній сукні

33-річна Настя Каменських відпочиває на курорті в компанії коханого чоловіка.

Виконавиця похизувалася засмагою і стрункою фігурою. Настя вдягнула коротку білу сукню-пончо, яка підкреслила золотистий відтінок її шкіри. Зірка зробила манікюр і педикюр в тон одягу, але відмовилася від макіяжу.

Каменських постала після купання в морі. Її мокре волосся вільно спадало на плечі. Аутфіт завершив тонкий золотий ланцюжок на щиколотці.

Артистка знялася на сходинках особняка. На одному з кадрів співачка прийняла провокаційну позу, широко розвівши ноги в сторони. «Люблю такі ранки, як цей», – написала вона.

Look секс-бомби викликав бурхливу реакцію її прихильників. «Дуже сміливо, в твоєму стилі», «Шикарна, пекуча і небезпечна», «Вкрай еротична», «Ох і Настя, любить дражнити бідних чоловіків!», «Мокра і зухвала, наша дівчинка», «Дивовижна», «У мене пропав дар мови», «Потап не просить знизити градус відвертості?», «Гаряча крихітка, розкішна!», «Ти після схуднення – взагалі вогонь!» – висловилися фоловери.

Спекотна брюнетка помітно схудла. Вона скинула вагу завдяки регулярним тренуванням, повноцінному відпочинку під час сну і обмеженням в їжі. Каменських розкрила секрети свого харчування.

«Вранці я завжди їм щільно і збалансовано, ніколи не їм під час перегляду фільму/серіалу або під час читання. У моєму будинку немає вазочок з цукерками або печивом. Тільки фрукти, ягоди та горіхи. П’ю багато води. Іноді організм подає нам сигнали, які ми розшифровуємо як голод», – поділилася красуня.

Читайте також: Настя Каменських відверто розповіла про схунення та особисте життя

Поділись


Новини партнерів