Настя Каменських відверто розповіла про схунення та особисте життя

33-річна українська співачка розговорилася про особисте життя. Настя Каменських зізналася, що прийти до того, якою вона виглядає зараз, було непросто.

Виконавиця хіта «Попа як у Кім» володіє приголомшливою фігурою. Підтягнуте тіло секс-бомби викликає захоплення як у чоловіків, так і у жінок. Настя сама задоволена собою, але були часи, коли навіть любов шанувальників не могла позбавити її від комплексів.

«Найбільша жіноча проблема – ми не любимо себе. Довгий час цим страждала і я … Років зо три тому я себе буквально ненавиділа, заїдала психологічні проблеми. Один кілограм, який з’явився раптово, і на який я сьогодні не зверну уваги, обертався катастрофою», – зізналася артистка.

За словами Каменських, вона думала, що просто любить смачно поїсти. Для співачки це був дуже важкий період. Щоб схуднути, Насті знадобився час для пошуку першопричини набору зайвої ваги. Тоді зірка звернулася до психолога. І не пошкодувала про це.

«Коли у мене була захмарна вага, я нарешті зрозуміла, що все не просто так, що я заїдаю якийсь сильний стрес, внутрішні конфлікти. І я вперше звернулася до психолога, з яким ми в підсумку пропрацювали близько двох років, відновлюючи мене зсередини, а як наслідок – і зовні. Я просто перестала заїдати», – пояснила Каменських.

Щасливий шлюб з Олексієм Потапенко, відомим як Потап, – теж результат роботи методом проб і помилок. Настя підкреслює, що у неї розуміючий чоловік, але і в їх відносинах бувають сварки та скандали. На самому початку вони конкурували один з одним, доходили до бійок. Артистка вважає, що це був «тернистий шлях до величезної любові».

«Ми з Льошею два Тельця, і незрозуміло, як один з одним вживаємося. Але я помітила одну особливість: коли хтось один починає психувати, другий тут же перемикається, балансує, згладжує кути. Крім того, ми з великою повагою ставимося один до одного, і завжди, в будь-якій незрозумілій ситуації розмовляємо», – зізналася Настя.

Співачка заперечує поняття ідеального шлюбу. На думку зірки, щоб бути щасливим – потрібно наполегливо намагатися, вивчати себе, свої плюси і мінуси. А двом закоханим людям важливо чути один одного, бути однодумцями.

«Можу сказати, що моїй роботі над собою дуже посприяв Льоша. Його любов допомогла і мені полюбити себе. Згодом я зрозуміла, що якщо я не буду себе любити, то і чоловік, і оточуючі теж не зобов’язані це робити», – передає слова Каменських.

Поп-зірка запевнила, що ніколи в житті не робила уколи краси. Артистка вважає, що будь-які б’юті-модернізації свідчать про невпевненість в собі. Настя закликала дівчат любити свою унікальність, але при цьому не лінуватися вдосконалюватися і досягати нових висот.

Читайте також: Настя Каменських розповіла, як продовжити пляжний сезон та показала фігуру в бікіні

Поділись


Новини партнерів