Настя Каменських розповіла, як продовжити пляжний сезон та показала фігуру в бікіні

Настя Каменських показала стрункі ніжки у яскравій міні-сукні

Настя Каменських вирішила продовжити пляжний сезон і включити бікіні в свої повсякденні образи. Співачка показала, як їх можна обіграти і вигідно підкреслити фігуру.

Анастасія розпустила волосся і не стала наносити макіяж. Спочатку вона одягалася в чорне бікіні, на яке одягла сукню-сорочку яскраво-червоного відтінку зі смугастим принтом. Її зірка вирішила не застібати на гудзики повністю, вона кокетливо спустила сорочку на одне плече. Співачка додала до образу стильний рюкзак, в’язаний гачком, і червоні сонцезахисні окуляри в ромбоподібній оправі.

Потім Каменських переодяглася в леопардовий купальник з ліфом-бандо, до якого підібрала облягаючий комбінезон-сітку і джинсову спідницю на ґудзиках. Її зірка застебнула лише на дві верхніх гудзики, показавши стегна в пікантному розрізі. Артистка кокетливо махнула рукою, потім повернула стегном і показала фанатам язика.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Ця сцена вразила чоловіків. Вони залишили масу компліментів сексуальній зовнішності дружини Потапа. «Шикарна Настя!», «Яка ж ти класна!», «Як еротично», «Класна фішка з мовою!», «Спокуслива лялька», «Каменських, припини дражнити!» – висловилися фанати.

Останнім виявився яскравий літній look з білосніжним бікіні, що демонструє гарні груди співачки. Настя підкреслила його кокетливу форму короткими атласними шортами і білосніжною сорочкою з чоловічого плеча, яка додала фігурі артистки витонченості.

Читайте також: Настя Каменських показала стрункі ніжки у білому бікіні

Поділись


Новини партнерів