Макс Барських розповів про доленосне рішення і свою першу роботу

Макс Барських – один із найвідоміших українських виконавців. У нього тепер явно немає проблем з грошима. Але так було не завжди.

Макс Барських розповів, що йому довелося рано піти на роботу. І він особливо не перебирав професіями:

Дитинство у мене дійсно не було простим, так як батьки розлучилися. Було дуже важко, так як не було грошей. У той час я розумів, що мені потрібна незалежність від батьків, хотів, щоб мама якомога менше думала про те, як прогодувати сім’ю. Я почав працювати ще до того, як отримав паспорт. Так як офіційно ніде не міг заробляти через вік, то був розповсюджувачем косметики по каталогах. Коли ж у мене з’явився паспорт, влаштувався працювати барменом. Працював недовго, так як був досить незграбним. Після цього в свої 17 років переїхав до Києва. Це був перший дорослий крок у самостійне життя. Ми жили на мінімальні гроші в тиждень, намагалися десь підзаробити: в якихось караоке-клубах, на капусниках.

Макс Барських
А ось похід на “Фабрику зірок” змінив його життя. Хоча тоді він несерйозно поставився до кастингу цього шоу:

Ми з хлопцями, з якими навчалися на курсі в Академії естрадно-циркового мистецтва, якось домовилися не спати вночі і піти вранці на кастинг. По приколу. І в підсумку всі вирішили не вставати вранці, а я після довгих сумнівів все ж пішов. І це було доленосне рішення. На цьому проекті я вперше познайомився з усіма інтригами і закулісними іграми, які тільки можуть бути в подібних шоу, і пішов перед самим фіналом, зробивши це в ефірі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів