Ельміра Мехтієва розповіла про тонкощі ведення успішного бізнесу та поділилася своїми секретами краси

Ельміра Мехтієва – засновниця компанії «EKABEAUTY empire». Амбіційна та яскрава бізнес-леді, фахівець в індустрії краси та експерт в питаннях догляду за собою. Вона точно знає, що порадити клієнтам і що сьогодні в моді. Спеціально в інтерв’ю для «Жіночій світ» Ельміра Мехтієва поділилася усіма тонкощами ведення успішного бізнесу та своїми секретами краси.

1. Ельміра, що вас надихнуло на створення бренду «EKABEAUTY» та звідки ви берете сили на втілення своїх ідей?

Я просто бізнесмен по життю. Для мене завжди було важливо, аби робота приносила задоволення, тоді й результати будуть вражаючими. Я обрала саме ту нішу, яка мені найбільше подобається та мотивує на реалізацію грандіозних планів.
Мені шалено подобається косметика і все, що з нею пов’язано. Вона не просто надихає, а робить мене ще більш доглянутою та яскравою. Що стосується мотивації, так це звичайно ж, люди та власні амбіції, які надають мені сили для щоденної кропіткої праці.

2. Як вплинули карантинні обмеження на ваш бізнес?

Можу з упевненістю сказати, що карантин позитивно вплинув на мій бізнес. У зв’язку з тим, що наша компанія і до цього працювала онлайн, карантинні обмеження тільки забезпечили приріст клієнтів. До того ж, це подарувало мені можливість ще більше адаптуватися під такий режим і відкрити два напрямки, розширивши свою справу: «EKA_HEALTHY» та «EKA_HOME». Роботи стало набагато більше, що надає лише переваги.

3. Як вам вдається завжди тримати себе в тонусі і які поради ви можете дати дівчатам, стосовно догляду за собою?

Правильний догляд за собою завжди дуже важливий в житті будь-якої дівчини. В першу чергу мені допомагає системність, мотивація і, звичайно ж – любов до себе. Тільки та жінка, яка любить себе, здатна захоплювати і дарувати цю любов іншим. Тримати себе в тонусі – значить бути в гармонії з внутрішнім і зовнішнім світом. Для цього потрібно вести здоровий спосіб життя – правильно харчуватися, займатися спортом, дотримуватися питного режиму, а також не забувати працювати над своїми недоліками. Обов’язково використовувати правильний догляд, відповідний рекомендаціям фахівців.

4. Якими критеріями і принципами ви керуєтеся, обираючи нову косметику. Які бренди є вашими фаворитами?

Перш за все, я звертаю увагу на склад. Потім вивчаю ефективність роботи продукту на волоссі, шкірі обличчя і тіла. Все тестую в першу чергу на собі. Варто враховувати маркетинг бренду, умови його роботи та цінову політику. Аромат косметики прийнято вважати одним з основних показників якості, але у гарній продукції він легкий, або відсутній зовсім. Також, не менш важливим, є маркування і упаковка косметики. З улюблених засобів, для щоденного використання, можу виділити матуючий кушон, ремувер та маски для обличчя. Також, для мене дуже важливим є якісне очищення шкіри.

5. Які подальші плани в розвитку вашого бізнесу? Чи плануєте ви розширюватися в цьому напрямку або створити новий проект?

У мене «наполеонівські» плани. Я будую імперію, яка складається з масштабних продажів і франшиз. Найближчим часом, планую посилити ритейл і далі розвиватися в своєму напрямку. В майбутньому збираюся залучати зовнішні інвестиції і бізнес партнерів, що дасть мені ще більше переваг. Передбачити всі ризики, зміни ринку і підводні камені – все одно неможливо. Незалежно від поставлених цілей, я звертаю увагу на перспективу і мої бізнес-можливості. Далі – більше.

Поділись


Новини партнерів