Як швидко і вигідно вибрати одяг великих розмірів

Ще недавно індустрія моди незаслужено обділяла своєю увагою власниць пишних форм. Однак часи змінюються: в колекціях дизайнерів все частіше зустрічається жіночий одяг великих розмірів, модні видання присвячують йому цілі розвороти, а по світових подіумах впевнено крокують повні моделі. Швидко і вигідно оновити свій гардероб допоможе сайт https://bogatir.com.ua/zhenshchinam/yubki/, де представлені різні категорії товарів для пишнотілих красунь.

Правильно підібраний одяг здатен приховати недоліки і підкреслити переваги будь-якої фігури, впевнені фахівці, і вбрання для пампушок – не виняток. При виборі одягу великих розмірів достатньо слідувати нехитрим порадам і уникати типових помилок:

• Рішуче «ні» мішкуватим фасонам! Одяг, який немає чітко окресленої форми, всупереч поширеній помилці, приховує не зайві кілограми, а вигідні особливості жіночої фігури. Замість мішкуватих суконь і блуз перевагу варто віддати фасонам, що надають повній фігурі акуратну форму.

• «Кожен сантиметр росту прибирає зайвий кілограм. Підбирайте одяг, який візуально витягує силует », – радять стилісти. Відмінно впишуться в гардероб повних дам спідниці-олівці і широкі брюки з вертикальним малюнком, приталені наряди, кілька сантиметрів зросту додасть взуття на високих підборах і правильно підібрана зачіска.

• Якість тканин і крою одягу повинна бути на висоті. Варто уникати занадто щільних і важких тканин, схильних до кошлатіння, вважаючи за краще непрозорі матеріали, які не мнуться. Шви одягу не повинні заламуватися і стовбурчитися, візуально збільшуючи обсяг фігури.

• Замість одягу яскравого і строкатого забарвлення варто вибирати вбрання помірних кольорових гам, що підходять до відтінку шкіри.

• Грамотно підібрані великі і яскраві аксесуари на тлі одягу стриманих тонів допоможуть привернути увагу до переваг фігури.

І останнє напуття від стилістів для повних жінок: «Не переставайте стежити за модою, слідуйте її актуальним тенденціям, адже будь-які нові ідеї можна адаптувати до свого образу».

Асортимент сучасних магазинів воістину безмежний і включає взуття та аксесуари, одяг для літнього сезону і жіночі зимові пальта, які саме зараз, з відходом холодів, стануть особливо вигідною покупкою.

Поділись


Новини партнерів