Як підібрати сережки за формою обличчя?

Сережки були і будуть популярні завжди у жінок будь-якого віку. Сережки здатні підкреслити достоїнства і приховати недоліки. Золоті прикраси а тим більше сережки, стануть прекрасним і бажаним подарунком для будь-якої жінки. Вони ніколи не вийдуть з моди і будуть завжди актуальні.

Адже вони надають представницям прекрасної статі неповторний шарм і чарівність, підкреслюють їх вишуканість, роблять їх ще більш привабливими. Сережки – це не тільки витончена прикраса, а й важливе доповнення до образу жінки. Всі жінки різні і кожна має свою індивідуальність. Як думаєте, чому однакові сережки виглядають абсолютно по-різному на різних жінках? Комусь личать, а комусь навпаки? Відповідь дуже легка – вся справа в формі обличчя. Добре підібрані сережки – це прекрасний завершальний елемент будь-якого наряду. Тому в цій статті ми розглянемо до якої форми обличчя які сережки підходять найкраще.
Існує 5 форм обличчя: кругла, квадратна, витягнута, овальна, трикутна. Можна виділити декілька основних моментів, на які варто звернути увагу при виборі сережок.

Круглій формі – властиві кругле підборіддя і щоки.

Для круглої форми обличчя підходять подовжені сережки, вони візуально подовжать обличчя. Так само підійдуть сережки квадратної і трикутної форми. При такій формі обличчя необхідно уникати сережок-пусет та об’ємних сережок-кілець. Ваш ідеальний вибір – капле видні сережки, ланцюжки, геометричні фігури з гострими кутами і тонкі довгі ювелірні прикраси. З такими сережками Ваш образ завжди буде виглядати гармонійно.

Для квадратної форми – характерні чіткі паралельні прямі лінії від скронь до підборіддя, однакова ширина в області чола, щік і нижньої щелепи.

При такій формі обличчя варто відмовитися від масивних, горизонтальних прикрас, сережок квадратної форми. Для пом’якшення контуру підійдуть сережки округлої форми. Так само підійдуть гвоздики і звичайні довгі сережки. Такі типи сережок пом’якшать контур, скорегують обличчя до більш овальної форми.

При витягнутій формі обличчя ширина чола приблизно така ж, як і ширина підборіддя.

Відстань між скронями пропорційна відстані між нижніми вилицями. Для такої форми обличчя рекомендуються сережки округлих, великих трикутних і квадратних форм. Також підійдуть яскраві сережки-пусети. Вони візуально укоротять форму обличчя і додадуть об’ємності в області вилиць і щік. Уникайте плоских і довгих сережок, вони візуально подовжать видовжене обличчя.

Овальна форма – вважається еталонною.

До цієї форми підійдуть абсолютно всі види сережок. Починаючи від сережок-пусет до сережок-кілець. Єдине, чого варто уникати, це занадто довгих і тонких сережок, які подовжать обличчя.

 

Для трикутної форми властиві широкий і високий лоб, виступаючі вилиці, маленьке і трохи загострене підборіддя.

При такій формі Вам підійдуть сережки, які візуально пом’якшать контури обличчя. Дуже добре виглядатимуть овальні або маленькі сережки круглої форми. Таке поєднання пом’якшить та врівноважить верхню частину обличчя.

Вигідно підкреслити форму обличчя, приховати недоліки і правильно зробити акценти – значить зробити красу ще виразніше! Кожна жінка є неперевершеною, а інтернет-магазин «ЗОЛОТА КОРОЛЕВА» допоможе підібрати Вам сережки, щоб найкраще підкреслити Вашу природну унікальність.

https://golden-queen.com.ua/upload/medialibrary/6af/6afae6e7cc998a21dca0fcd93677a835.jpg

Поділись


Новини партнерів