Комп’ютерні столи на Lamelio: широкий вибір та гарантована якість

Сьогодні дуже вигідно купувати меблі через Інтернет, оскільки це значно економить час, якого так не вистачає. Сучасні інтернет-магазини пропонують своїм клієнтам широкий асортимент продукці різної цінової категорії, тому кожен зможе знайти саме те, що йому потрібно. Проте, дуже важливо обрати магазин, який продає якісну продукцію від виробника. Адже всі ми, купуючи меблі, сподіваємось на те, що служитимуть вони нам далеко не один рік. Тому варто віддавати перевагу перевіреним інтернет-магазинам з хорошою репутацією та відгуками клієнтів.

Одним з таких магазинів є Lamelio, відвідати який ви можете перейшовши за посиланням https://lamelio.com.ua/ua/kompyuterni-stoli. На даному ресурсі ви зможете придбати меблі як для власної оселі так і для офісу. Вся продукція характеризується високою якістю та зносостійкістю, а також вигідно виділяється на ринку сучасним дизайном. Почитавши відгуки від покупців, ви зрозумієте, що зробили правильний вибір, завітавши в Lamelio.

Тут ви знайдете найновіші моделі шаф-купе, різні моделі ліжок та м’яких частин, цікаві меблі в дитячу, класичні та сучасні вітальні,  універсальні меблі для кухні, а також різні види столів, включаючи столи для комп’ютера. Про останні ми і поговоримо детальніше, оскільки правильно організована робоча зона вдома є дуже важливою як для здоров’я так і для комфорту людей, які в ній працюватимуть.

Крок 1: розмір це важливо!

Насамперед, Вам потрібно взяти в руки рулетку або звичайну лінійку. Без попередніх вимірів вибрати відповідний стіл буде неможливо. Ви можете підібрати нові меблі виходячи з габаритів старих. А якщо планується перестановка – заміряйте периметр того місця, куди плануєте поставити письмовий стіл.

Крок 2: вибираємо форму

Традиційно, існує два типи форми для комп’ютерних, письмових або офісних столів, а саме:

  • пряма
  • кутова
  • підвісна

Яка з них краще? Тут визначати Вам і тільки Вам. Перший варіант – традиційний. Це вибір більшості покупців. Такий стіл зручно ставити до стіни. Він підійде для вузьких довгих кімнат, і відмінно доповнить собою навіть невеликі приміщення. Само собою, за умови, якщо приміщення не захаращене меблями.

Кутова модель стане тільки в кут. Саме ця частина кімнати найрідше функціонально заповнена. Підібрати кутовий комп’ютерний стіл можна і для компактних, і для більш просторих приміщень. І найчастіше, такі моделі йдуть в комплекті зі зручною надставкою.

Третій варіант стосується не стільки до форми, скільки до модифікації. Якщо хочете заощадити площу – радимо Вам звернути увагу саме на навісні комп’ютерні столи. Вони кріпляться до стіни. Стільницю можна регулювати по висоті, відкривати або закривати. Багато моделей в складеному вигляді представляють невеликий ящик, в якому можна зберігати різні дрібні предмети.

Крок 3: підбираємо колір

Тут не повинні виникнути складнощі. Ви просто вибираєте колір, який підходить до вже наявних в приміщенні корпусних меблів. Це найбільш практичний і правильний варіант. Але якщо Ви хочете зробити акцент в інтер’єрі на письмовому або комп’ютерному стілі – можете підбирати яскраві та помітні кольори. Чому б і ні?

Крок 4: вибираємо матеріал для комп’ютерного столу

Вибір у Вас є, і він великий. Хочете стіл з дерева? Буде з дерева. Хочете знайти більш дешевий варіант? Звертайте увагу на моделі з ДСП або МДФ.

Дерево – надійно і якісно

Цей матеріал не потребує якоїсь особливої ​​реклами. Природні властивості натуральної деревини – гарантія того, що меблі прослужить Вам дуже довго.

ДСП і МДФ – красиво і недорого

Якщо письмовий стіл з натурального дерева Вам не по кишені, або Ви не знайшли підходящу модель, тоді зверніть увагу на аналогові матеріали. ДСП і МДФ коштують недорого, легко обробляються і приймають різні кольори і відтінки. Стіл може бути виготовлений тільки з ДСП, або в поєднанні з МДФ. При цьому, з першого може бути зроблений корпус і фасади, а з другого – стільниця і фасади.

Крок 5: вибираємо кількість полиць і ящиків

Ось тут дуже важливо не помилитися. Кількості вільних відділень повинно бути достатньо для того, щоб Ви могли розташувати всі необхідні речі. Якщо полиць буде занадто мало – доведеться додатково купувати приставні столи або надставки, а це зайві витрати.

Що обов’язково повинно бути в комп’ютерному столі?

  • Висувна полиця для клавіатури
  • Ніша для системного блоку

Ці два елементи обов’язкові! Додатково в конструкції може бути присутня підставка для ніг, надбудова, приставних поворотний стіл.

Якщо найближчим часом Ви плануєте купувати будь-яку техніку (принтер, колонки і т.д.), то подбайте про те, щоб для неї вистачило місця.

Поділись


Новини партнерів