Дитячий басейн на дачі

Влітку більшість городян переїжджають на дачу, де чисте повітря, свіжі овочі на грядках і парне молоко, куплене в найближчому селі. Для дітей тут справжній рай. Але, щоб вони дійсно весело і безпечно проводили час, батьки повинні організувати їх дозвілля. У жарку пору року незамінним атрибутом дачного життя стане надувний басейн. Для самих маленьких це не просто можливість приймати водні процедури, але і грати у воді з іграшками. Такі ігри на свіжому повітрі улюблена розвага дітей будь-якого віку. Крім того, це варіант загартовування організму.

Сьогодні у продажі компанії Aquapolis представлені зразки надувних басейнів, рекомендованих до використання від шестимісячного віку малюків. Надувний басейн компактно складається, тому на дачу його можна перевозити навіть в громадському транспорті. Встановивши басейн на ділянці, можна надовго зайняти дитину, а самим у цей час, зайнятися прополкою грядок. Однак, навіть в такому неглибокому басейні потрібно стежити за дитиною. Магазин Акваполіс пропонує дитячі басейни виготовлені з екологічно безпечних матеріалів, які дозволяють контролювати чистоту і температуру води.
Подібне придбання легко можна перемістити на нове місце, що дозволяє постійно тримати малюка в полі зору, поки він весело хлюпоче в воді з гумовими надувними іграшками.

Сучасні басейни для дітей відрізняються не тільки яскравими насиченими кольорами, але і бездоганною якістю, а також різноманітністю форм. Додатковий комфорт забезпечує дитині надувне дно в басейні. Дитина в ньому сидить не на твердій землі.

Правильним рішенням з боку дорослих стане придбання басейну з навісом від сонця. Дитині в ньому не загрожує сонячний удар, і встановити басейн можливо в будь-якому місці на ділянці. Дітям дуже подобається грати в басейнах, що мають форму тварин.

Для самих маленьких можна зробити таке придбання разом з комплектом іграшок. В асортименті інтернет магазину є широкий вибір дитячих басейнів на будь-який вік і смак. Їх вартість тут нижче, ніж в звичайному магазині. Замовникам перешлють виріб поштою або доставлять з кур’єром. Термін експлуатації таких басейнів до чотирьох років, якщо не пошкодити їх. Тому поводитися з ними бажано обережно. Перш ніж встановити басейн, необхідно перевірити ділянку на відсутність гострих і колючих предметів. Дбайливе ставлення дозволить продовжити гарантійний термін експлуатації виробу.

Поділись


Новини партнерів