Якісний і красиво зроблений блокнот буде служити відмінним помічником в справах вам і вашим співробітникам. Блокнот з логотипом вашої компанії підкреслить індивідуальність і корпоративний стиль фірми. Він універсальний: його можна подарувати партнерам по бізнесу, друзям, колегам.

Блокноти зручні як для щоденного користування, так і в якості роздаткового матеріалу при проведенні семінарів і конференцій. Блокнот буде служити довгостроковою рекламою вашої компанії, радувати вас, ваших клієнтів і звичайно співробітників. Замовити друк корпоративних блокнотів можна на сайті https://druk.ua/catalog/bloknot.

Блокноти на пружині мають обкладинку, блок і підкладку (задник). Вони розрізняються об’ємом, форматом, видом матеріалу, можуть бути найрізноманітнішого виду. Обкладинку можна виготовляти, як з більш дешевих сортів паперу – крейдованого, так і з більш дорогих. Всередині, як правило, тонкий офсетний папір щільністю 80 г/м2, стандартно – 50 листів, що становить приблизно 5 мм у висоту.

Формат блокнота. Блокноти бувають різних форматів від А7 до А3. Не обов’язково використовувати стандартні формати, на замовлення можна виконати блокнот будь-якого іншого формату, наприклад, 100х100 або 300х200 мм. Але з метою економії і раціонального використання паперу, найкраще використовувати стандартні, так звані ГОСТ-івські формати. Це такі формати: А7 (105х74 мм), А6 (148х105 мм), А5 (210х148 мм), А4 (297х210 мм), А3 (420х297 мм).

Кольори задруківки блоку (внутрішні листи). Кольоровість задруківки – це та кількість фарб, яка буде присутня на внутрішніх листах блокнота. Приклад: ви хочете надрукувати на одному аркуші блокнота логотип фірми, контактні телефони та надрукувати клітинку. Логотип вашої компанії містить 2 кольори (чорний і синій), клітинку ви хочете надрукувати синім кольором. Отже, кольоровість задруківки внутрішніх листів блокнота дорівнює 2 + 0. Що таке нуль? Ця цифра позначає, що внутрішні листи блокнота запечатані тільки з одного боку. Друга сторона залишається чистою. Якщо ви хочете надрукувати на другій стороні, наприклад, клітинку синім кольором, то кольоровість задруківки буде позначатися як 2 + 1. Необхідно розуміти, що палітра кольорів дуже велика. Кожен відтінок йде під певним номером.

Сторона брошюровки і кількість аркушів в блокноті. Найпоширеніший варіант блокнота має обсяг внутрішнього блоку 50 листів і навивку (пружину) по короткій стороні, але ці два параметри можуть змінюватися. Наприклад, можна зробити навивку по довгій стороні і збільшити обсяг блоку до 80 аркушів.