В період пандемії суттєво збільшилася потреба в грошах до зарплати, які пропонують різні мікрокредитні організації. Але, що робити якщо ви – домогосподарка і вам терміново потрібні гроші? Далі розглянемо можливість отримання вами позики і куди звертатись.

Як правило більшість мікрокредитних організацій (МФО) не потребують від вас документи, які підтверджують вашу працевлаштованість. Тому незалежно від того чи ви домогосподарка чи просто тимчасово знаходитеся у декретній відпустці – шанс на отримання онлайн кредиту звичайно є.

Як правильно підготуватися перед оформленням заявки

Головна вимога – показати наявність постійного доходу. Тому в не залежності від того чи маєте ви офіційне працевлаштування чи ні – в оформленні заявки на позику можна вказати такі варіанти: неофіційна робота, фріланс чи доход від вашого хобі. У разі якщо у вас взагалі немає особистого доходу, ви можете обрати собі поручителя, наприклад вашого чоловіка або когось із рідних. В іншому випадку також можливо оформити кредит під гарантії застави.

Як обирати мікропозику

Якщо ви ніколи раніше не стикалися з МФО та не знаєте особливостей кредитування: наддамо вам пораду – обираючи суму, не перевищуйте 60% вашого доходу за місяць. Такий крок необхідний, тому що до самої суми мікропозики додаються відсотки за користування, плата за оформлення та додаткові комісії (в залежності від обраної вами МФО). Більш того, треба пам’ятати про плату за пролонгацію, якщо ви не встигаєте повернути онлайн кредит та про штрафи, якщо ви не виплатили позику і не замовили послугу пролонгації  заздалегідь.

Де шукати онлайн кредити

Наразі домогосподаркам та мамам в декретній відпустці пропонують свої послуги:

  • CreditPlus
  • CCLoan.ua
  • MyCredit
  • Miloan
  • Є Гроші
  • Credit7
  • Ваша Готівочка
  • SoSCredit
  • Швидко Гроші

Якщо вам потрібно більше результатів та інформації про співробітництво з кожною з МФО, рекомендуємо скористатися платформами по порівнянню онлайн кредитів. Всі нові кредити, доступні у вашому регіоні, зібрані в одному місці. Це суттєво заощадить ваш дорогоцінний час та гроші, тому що таким чином ви зможете обрати найвигідніший для вас варіант. Окрім опису МФО, тут також можна знайти деталі процесу оформлення та повернення кредиту, можливості продовження терміну, штрафи за прострочення, а також наявність програми лояльності та нових акційних кампаній. Користуйтеся нашими порадами та отримуйте онлайн кредити без відмов на найвигідніших для вас умовах.