Кожен початківець або досвідчений дизайнер, що проходить курси дизайну, знаходить вирішення тих чи інших творчих завдань, користуючись своїм досвідом, чуттям, вмінням. Як правило, розглядаючи різні рішення дизайну інтер’єру, можна виявити певний індивідуальний підхід або почерк виконавця. Але, як все це досягається, що це, інтуїція, наука, чуття? На скільки курси по дизайну інтер’єру для початківців можуть реалізувати в вас те, що буде підказувати вам, як підбирати кольори, матеріали, схеми розміщення, предмети? Як зрозуміти, чи здатні ви бути дизайнером?

Ну, по-перше, якщо вже проходите навчання дизайну інтер’єру з нуля, або прийняли рішення про це, то в вас, без сумніву, живе дух творця, який не мириться з тим, що відбувається навколо і йому треба вирватися на свободу і втілювати в життя найсміливіші творчі ідеї. По-друге, опинившись на курсах дизайну інтер’єру для початківців, ви опиняєтеся в тому оточенні ваших однодумців, де енергія творчих ідей витає між вами, згуртовуючи і об’єднуючи всіх загальною творчою ідеєю, і ви стаєте частиною загального розуміння – що і як потрібно робити.

Так, практичні знання певних точних наук і програм, які ви проходите на курсах дизайнера інтер’єру з нуля необхідні, але що без сумніву є дуже важливим – це звичка фантазувати, мріяти, уявляти і асоціативно представляти ваше майбутнє творіння. Кращі курси дизайну інтер’єру, які пропонує “Майстерня моди” розуміють це і ставлять перед собою завдання – навчити творчо мислити.

Практика – найкращий вчитель по дизайну інтер’єру

Як правило, на курси дизайнерів інтер’єру і курси графічного дизайну приходять люди, які вже спробували свої сили на своєму власному будинку або квартирі, або реалізовували свої ідеї в будь-якій тривимірній програмі. І у таких людей вже є картинка того, що вони хочуть отримати в результаті навчання. А є ті, хто вперше хоче спробувати свої сили в цьому напрямку. Такий склад навчальних груп багато в чому визначає загальний успіх навчання, так як взаємодіючи один з одним на заняттях і комунікуючи з викладачем, відбувається передача безцінного досвіду і навичок втілення задумів дизайну інтер’єру.

Навчання дизайнера інтер’єру, процес кропіткий і не терпить поспіху. Навпаки, необхідні такі якості як вдумливість, вміння зосередитися на деталях, здатність усвідомлювати свій вибір, терпіння порівнювати – а це все вимагає поступовості і розміреності. Відповідно і навчальний процес відбувається в такому ж темпі. Це треба розуміти кожному, хто готується вступати на курси дизайнера.

Дизайн інтер’єру, хто на арені, чоловіки чи жінки?

Зазираючи в аудиторії курсів, де відбувається навчання дизайну інтер’єру, можна спостерігати лише представників прекрасної половини людства. Що ж, це дійсно так. Традиційно, в Україні, більшість дизайнерів інтер’єру – дівчата, жінки, але це зовсім не означає, що чоловікам тут робити нічого. Вважається, що у жінки більш зважене рішення у виборі різних композиційних або колірних рішень, а чоловіки більш категоричні в цьому. Але творчість, це, по-перше, компроміс, по-друге, це сміливі і несподівані рішення, і по-третє, ніякого раціоналізму. І якщо в дизайні інтер’єрів жінка – надихає, то чоловік – підкорює! Все це звичайно-ж спірно, але справа тут в тому, що до дизайну інтер’єру однаково успішно може приступити як чоловік, так і жінка,

Курси дизайнерів від “Майстерні моди” – це:

  • навчання з «нуля» і підвищення кваліфікації фахівців, які вже працюють в сфері дизайну;
  • високий рівень освіти за рахунок авторських програм, унікальних методик викладання і високого професіоналізму викладацького складу;
  • можливість займатися в Києві;
  • навчальні програми, насичені практичними заняттями з підготовки дизайнерських проектів, робота з плануванням, кольором і багатьом іншим;
  • максимальна відповідність цілям, потребам і очікуванням слухачів;

Джерело https://www.modamaster.com.ua/int