Органічні продукти для деяких наших громадян ще й досі залишаються «темною конячкою»: красива назва, яка вселяє довіру, а суть – незрозуміла. В цей час в Європі ринок натуральних корисних продуктів харчування переживає справжній бум – його щорічний приріст становить близько 10%.

Все більше людей, оцінивши переваги якісної і смачної органічної їжі, стають вірними прихильниками її принципів. Їх не бентежить навіть певна різниця у вартості – органічна їжа коштує дорожче в зв’язку з особливостями виробничого процесу, адже про жодне здешевлення завдяки досягненням хімічної промисловості й мови не може бути.

Так що ж таке органічний продукт і в чому його відмінність? Органічна продукція – ті товари, що вирощені, вироблені і збережені в повній відповідності з принципами дбайливого ставлення до природи, мінімізації штучного втручання в натуральний ріст і розвиток рослин і тварин.

Добавки, консерванти, хімікати категорично виключені; кількість пестицидів і гербіцидів зведена до нуля; навіть тара і упаковка повинні відповідати критеріям органічності.

Магазин «Натур Бутік» не просто пропонує натуральні продукти, але популяризує правильне харчування і здоровий спосіб життя, які стали життєвим кредо. Даний інтернет-магазин органічних продуктів, який можна відвідати за посиланням https://natur-boutique.ua/, спеціалізується на:

  • Продуктах харчування, починаючи від м’ясних та молочних і закінчуючи бакалією і десертами;
  • Органічній косметиці для тіла, волосся і обличчя;
  • Побутових засобах.

Асортимент мережі «Натур Бутік», що представляє натуральні продукти, вражає –  лінійка товарів постійно поповнюється, виходячи з запитів і потреб покупців. Однак незалежно від типу і призначення, усі корисні для здоров’я продукти об’єднує лише одне – найсуворіше дотримання принципів органічності і натуральності.

«Ми – те, що ми їмо» – цей відомий вислів має під собою обгрунтовану наукову базу. Саме від харчування залежить в значній мірі наше самопочуття, довголіття і здатність організму опиратися недугам. У всьому світі органічні продукти стали вибором людей, які піклуються про своє здоров’я і здоров’я членів своєї сім’ї.

Відповідність критеріям органічності – складний і багатоетапний процес, що включає всі стадії обробки землі, виробництва, обробки, транспортування і зберігання. Такі натуральні продукти мають істотну відмінність від фабричних за складом, пропорціями поживних речовин і мікроелементів, засвоюваності і користі для організму. Купуючи в «Натур Бутік», ви можете бути впевненим в тому, що придбали екологічно чисті і безпечні продукти.

Органічність – це ціла система с/г методик і технологій, об’єднана з любов’ю до природи. Відмова від будь-яких хімічних добрив, пестицидів та антибіотиків, заборона генної інженерії, дбайливе ставлення до тварин, що живуть в гуманних умовах, спеціальна упаковка і особливе зберігання – все це робить натуральні продукти такими корисними і здоровими. Якісний фермерський кефір, сир, сосиски, кашу або пасту відрізняє також насичений смак і виражений аромат – не полюбити їх неможливо! До того ж, перед тим як органічні продукти потрапляють на стіл покупців, вони найретельнішим чином тестуються і досліджуються.