Різновиди рецепцій та матеріали виготовлення

Стійку рецепції виготовляють напівкруглою, криволінійною (зігнутою в обох напрямках), кутовою, п-подібної форми, замкнутою. Її розмір і довжина безпосередньо залежать від площі і обраного стилю в меблювання приміщення.

Дворівневий дизайн дозволяє верхню частину конструкції застосовувати для розміщення візиток, рекламних матеріалів, а нижню частину – для роботи з паперами, телефоном, факсом, комп’ютерними матеріалами.

Якщо рецепшн знаходиться в офісній зоні приміщення, великому магазині, вона робиться прямої або п-образної конструкції. – Кутовий тип ресепшн вибирається для невеликих офісів або служить доповненням до прямого типу.

П-подібний тип являє собою поєднання прямої і кутовий модифікації. Підходить для офісів, де на рецепції працює не менше 3-х співробітників.

Криволінійні моделі вважаються найбільш привабливими зовні. Стійки набувають в просторові приміщення.

Замкнуті ресепшен користуються попитом в торгових центрах. Там ухвалено на них організовувати довідкову службу, стіл повернення бракованого товару, організовувати додаткові послуги. Ось сторінка де можна знайти більше корисної інформації та замовити собі якісну рецепцію.

Матеріали для виробництва стійок-ресепшн

  1. МДФ.
  2. Ламіновані плити ДСП.
  3. Штучний фактурний камінь.
  4. Панелі з композиту.
  5. Плити ПВХ.
  6. Пластики та металопластику.

Ресепшн декорують скляними матеріалами і шпоном. Нижня частина може бути виконана з нержавіючого металу. Стійки можна зустріти практично в будь-яких компаніях надають увазі клієнтів товари і послуги. Напевно кожен зустрічав такі конструкції в ресторанах, банках, готелях, автосалонах. Тому в покупці меблів для ресепшн зацікавлені багато. При цьому більшість покупців хочуть отримати цікавий і стильний варіант за приємною вартістю.

Деякі корисні нюанси 

У маленький офіс бажано купити рецепцію світлих тонів з перфорацією або склом. За рахунок комбінації зазначених матеріалів вона буде здаватися трохи більше, ніж є насправді. У компаніях, пов’язаних з творчою діяльністю, буде доречно розмітити виріб зігнутої форми. Стійку рецепції вибирають і по висоті – вона повинна відповідати рівню очей сидячої за бар’єром співробітника. В середньому вертикальний її розмір становить 105-110 см, а нижня стільниця розташовується на висоті 75-85 см від рівня підлоги. Щоб стійка, розміщена біля вхідних дверей, не створювала враження неприступного бар’єру, її висота вибирається до 1 м.

Поділись


Новини партнерів