Різновидів чоловічої білизни безліч, але чоловіки рідко звертають увагу на назву фасону. І навіть не підозрюють, що часто причиною незручностей є неправильний вибір моделі. Адже дуже багато залежить від фігури людини, призначення білизни, ну і, звичайно, виробника. Тому знавці довіряють брифам, купити які можна за посиланням https://manset.com.ua/nizhneye-belye/anatom-boksery/anatomicheskiye-brify/. Перш, ніж зробити свій вибір, необхідно дізнатися, що таке брифи? Це, на перший погляд, звичайні труси, які закривають повністю сідниці і геніталії, але мають вирізи з боків. Вони зручні тим, що залишають ноги відкритими, щільно облягають, але не здавлюють. Такий варіант чоловічої білизни зручно одягати як під костюм або джинси, так і під спортивки або шорти.

Різновиди брифів

Чоловічі труси – той елемент одягу, який може приносити задоволення, а може заважати, натирати ноги і інші частини тіла, створювати дискомфорт і поганий настрій. Підібрати «правильну» білизну можливо, якщо добре знати, який варіант кращий. Модельний ряд брифів складається з декількох різновидів.

Брифи-боксери

Більше схожі на звичайні сімейні труси, але більше облягають на стегнах. Їх можна відрізнити за такими особливостями:

  • щільно сидять, але не ускладнюють рух;
  • практично однаково закривають сідниці ззаду і ноги спереду, схожі на укорочені спортивні шорти;
  • мають розширену гумку;
  • можливо одягати під облягаючі штани або джинсові штани.

Хіпси

Більш сексуальний варіант боксерів:

  • мають занижену талію;
  • коротші штанини;
  • посилена приталеність, що робить їх візуально більш ефектними.

Брифи – сліпи

З закритими сідницями і більш глибоким вирізом в ногах спереду):

  • бувають з заниженою талією, усередненою і високою посадкою;
  • бувають мікро-, міні- і міді- по ширині задніх деталей і бічних елементів.

Як зробити правильний вибір

Щоб правильно підібрати труси, потрібно врахувати безліч моментів, таких, як фігура, призначення білизни. Звичайно, багато хто віддає перевагу орієнтуватися на ціну, бренд і зручність. Адже дуже важливо, якщо труси підкреслювали переваги фігури, приховували недоліки і надавали впевненості в собі. І головним критерієм в підборі все-таки залишається тип фігури. Так, при виборі трусів-брифів добре видно, що різні фасони пасують не кожній фігурі:

  • брифи-боксери підійдуть практично всім типажам. Це труси-шорти, які шиються їх еластичної тканини, що добре розтягується, але не втрачає форму в процесі носіння;
  • брифи-хіпси – більш укорочений варіант і добре підійде струнким і худорлявим чоловікам, хоча не виключено, що можуть непогано виглядати і на хлопцях більш повної комплекції з широкими стегнами;
  • брифи-сліпи – краще для чоловіків атлетичної статури, які не соромляться відкритості в області паху.

При виборі будь-якої моделі важливо орієнтуватися на спосіб життя. Якщо ви вибираєте білизну для занять спортом, вона повинна надійно підтримувати і захищати геніталії. Для цих цілей підійдуть варіанти з підтримуючим мішечком. Якщо це труси для повсякденного носіння, то тут важливо – під які штани вдягати дану білизну. Слід враховувати висоту посадки, ширину гумки.