Пошук відповідей на питання про те, що ж подарувати близькій людині – це вже практично крайня точка, коли ми перебрали у голові всі можливі варіанти і нічого не підійшло. Які подарунки ми вже дарували, які подарунки не можемо вибрати через незнання смаків людини, а дарувати просто гроші в конверті – не комільфо. А що, якщо подарувати людині не подарунок, а зробити можливість самостійно його вибрати?

Секрети гарного подарунку від Гіфтмол

Подарункові сертифікати вже давно оминули за популярністю подарунки у класичному розумінні, адже це зручно і не забирає багато часу. Щоб бути впевненим у тому, що подарунок точно сподобається, переконайтеся, що він:

  1. Справді, потрібен людині.
  2. Буде повною несподіванкою.
  3. Гарно запакований.

Якщо ви знаходитесь у пошуку презенту для дівчини, то подарунковий сертифікат магазин нижньої білизни буде чудовим варіантом. Думаю, не варто говорити про те, як сильно жінки люблять спідню білизну, вони готові годинами її вибирати. Тому, найкращого подарунку для дівчини ви просто не знайдете. Але, вирушивши в магазин спідньої білизни особисто, ви, швидше за все, вийдете звідти з порожніми руками, оскільки, щоб подарунок догодив, необхідно знати точний розмір.  Якщо з розміром вгадати ще можна, то з кольором, фасоном і моделлю, швидше за все, важко.

Однак, подарунковий сертифікат в магазин нижньої білизни можна не тільки жінці, але  й чоловікові. Це чудовий презент на суто чоловічі свята або доповнення до основного подарунка на День народження чи річницю. Головне – подавати такий інтимний подарунок близькій людині.

Замовити сертифікат в магазин нижньої білизни на Гіфтмол

Все, з подарунком вирішили – залишилася справа за малим, замовити його. На сайті Гіфтмол надано широкий асортимент магазинів нижньої білизни, виберіть той, який сподобався вам найбільше. Після цього варто вибрати номінал сертифіката, а також його тип – електронний чи фізичний. Другий, бездоганно, буде більш солідним, проте, якщо ви шукаєте подарунок в останній момент або хочете порадувати людину, яка зараз далеко – перший варіант відмінно підійде.

Оформлення замовлення не займе у вас багато часу, додатково можна замовити подарункову упаковку та милу листівку, особливо якщо подарунок призначається дівчині, вони дуже люблять такі дрібниці. Маленька рекомендація: замовляйте сертифікат за кілька днів, а краще за тиждень до урочистостей, щоб він точно встиг прийти.