Випадок з життя…

Хочу купити красивий годинник! Дуже хочу! Потрібну суму назбирала, час на шопінг знайшла. Вперед, пішла по магазинах. Перший магазин, другий, третій, четвертий — скрізь безкінечні вітрини, неймовірна кількість годинників. Голова йде обертом. Як вибрати? Які годинники зараз модні? Який саме годинник мені підійде?  Коротко кажучи повернулась додому ні з чим. Уже вдома я дещо розгублена почала шукати в інтернеті відгуки та поради експертів. Через деякий час озброївшись отриманими знаннями я таки змогла вибрати для себе годинник, причому досить швидко. Де? Та в тому ж інтернеті!…

Подібних випадків буває немало, адже жінка маючи бажання придбати для себе годинник не завжди одразу чітко може уявити собі, що саме вона хоче. Отже, щоби суттєво полегшити життя при виборі жіночого годинника в інтернеті ми маємо кілька порад.

1. Визначитися зі стилем та матеріалом

Основні стилі годинників:

  • вишукана класика;
  • спортивний шик;
  • яскравий фешн;
  • ніжна романтика;
  • унісекс.

Кожний стиль має свій особливий темперамент і має гармоніювати з гардеробом. Тому найперша порада — вибирати годинник потрібно для себе, а не для рідних, подруг чи колег. Найголовніше — не підлаштовуватись під чужу думку, адже носити годинник будете саме ви.

Вибрати годинник на браслеті чи ремінці? Тут немає особливої різниці. Браслет є більш практичний та зносостійкий. Більшість браслетів можливо відрегулювати під потрібний розмір. Це можна зробити або одразу у магазині, або у годинниковій майстерні. Ремінець зі шкіри може бути зручним та красивим, проте час від часу його доведеться міняти. Зазвичай строк служби шкіряного ремінця 2-5 років.

Найбільш популярний матеріал годинників – це метал. Найкращий варіант та співвідношення ціна-якість — це нержавіюча сталь. Не варто уникати годинників з кераміки. Окрім того, що вони дуже красиві, вони не бояться подряпин та дуже довго зберігають початковий вигляд. Також варто звернути увагу на годинники з елементами з дерева та каучуку.

Покриття. Любите золото чи срібло, та боїтеся що покриття швидко зітреться?  Вибирайте годинник зі стійким PVD-покриттям, яке легко зможе прослужити без подряпин до 15 років. Також важливо звертати увагу на товщину напилення — чим більше мікрон, тим краще.

2. Кварцевий чи механічний?

Який годинник обрати кварцевий чи механічний? Кварцеві годинники не потребують щоб їх заводили щодня. Єдине правило — вчасно міняти батарейку (приблизно раз на рік). Що стосується механічних годинників, то цей варіант найбільше підходить для поціновувачів класики (ще років 50 тому всі годинники були механічними) та для дуже організованих людей, які не забудуть щодня їх заводити.

3. Підібрати свій ідеальний розмір.

Як це зробити? По-перше, треба звернути увагу на розмір циферблату. Годинники з великим циферблатом сьогодні на піку популярності, але тут є нюанс. Якщо у вас дуже тендітні та витончені руки, то такий годинник буде виглядати на них безглуздо. Отже, найкращим варіантом буде підібрати модель з циферблатом середнього розміру, проте для маленької руки добре підійде й годинник з маленьким циферблатом.

4. Вибрати колір

Кольорова гамма у годинників досить велика. Це стосується як кольору ремінця чи браслету, так і кольору циферблату. Для початку треба зрозуміти як часто та куди буде одягатися вибрана модель. Якщо це годинник на кожен день, то краще вибирати класику — чорний, білий, металевий, золотий чи срібний кольори. Якщо годинник потрібен на літо, то вибирайте соковиті та яскраві кольори. Жіночі годинники з картинками та незвичайними принтами будуть доречні на відпочинку.

5. Знати міру

При виборі годинника важливо чітко уявляти, як та чи інша модель буде на вас виглядати. Звісно, що у звичайному магазині можна подивитися у дзеркало. Якщо ви вибираєте годинник в інтернеті, то важливо зрозуміти його точний розмір.

Маємо надію, що наші поради вам допоможуть.

Купити жіночі годинники можна в інтернет-магазині GoodWatch та оффлайн магазині в Києві. Магазин пропонує великий вибір якісних годинників, які можна замовити з можливістю оплати при отриманні та доставленням наступного дня.